Ana sayfa Dizi Fragmanları İnsanın en büyük düşmanı geçmişidir! Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinden ders gibi sözler akıyor!

İnsanın en büyük düşmanı geçmişidir! Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinden ders gibi sözler akıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin BKM imzalı perşembe akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ hem duygu dolu anların yaşandığı hem de aksiyonun hız kesmediği sürükleyici bir hikayeyi ekrana taşıyor. Devrim Özkan ile Ertan Saban ikilisinin çok başarılı bir dizi çifti olarak öne çıktığı projeye destek devam ediyor. İzleyiciler hem ekran başında reytinglerin iyi gelmesini sağlıyor hem de sosyal medyada dizi hakkında binlerce paylaşım yaparak, güçlü bir etkileşim oluşturuyor.

Geçtiğimiz bölümde Organize Şube ekibine katılan Songül, sahadaki ilk görevinde zor dakikalar yaşadı. Çatışmanın ortasında kalan ve ölümle burun buruna gelen Songül’ün yardımına Sadi Payaslı yetişti. İkilinin nefes kesen sahneleri izleyicileri ekran başına kilitlerken, finalde Sadi’nin başsavcı ile görüşmesi dikkat çekti. İzleyiciden beğeni dolu yorumlar alan #SadGül çifti bu hafta da sosyal medyanın gündemine oturdu. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi izleyenlerin nefesini kesmeye devam ediyor.

SHOW TV’nin ilgiyle takip edilen BKM imzalı dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin 13. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Sadi ile Songül’ün omuz omuza çatışmaya girdiği aksiyon dolu anların nefes kestiği tanıtımda Nevzat’ın “Senin annen öldü Araz” sözleri dikkat çekiyor.

Dizinin 13. yeni bölümünde Sadi’nin Araz’a yönelik olarak söylediği şu sözleri de çok dikkat çekiyor:

“İyilik de kötülük de insanın içinde. Bizi belirleyen şey seçimlerimiz. İnsanın en büyük düşmanı geçmişidir. Geçmişinde seni yaralayan şeyi bul ve onunla yüzleş.”

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: “Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez.”

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle 13 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de yayınlanacak.