Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin gölgesinde kalan Gecenin Ucunda için kritik bir süreç başladı!

Yalı Çapkını dizisinin gölgesinde kalan Gecenin Ucunda için kritik bir süreç başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında geçtiğimiz çarşamba günü ilk bölümü yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinin çok etkileyici bir hikayesi bulunuyor. Peride Celal’in aynı isimli romanından uyarlanan Gecenin Ucunda çok başarılı bir proje olarak öne çıktı. Hikayesi sağlam olan, oyuncu kadrosu da çok etkili isimlerden oluşan dizinin çarşamba rekabetinde Kuruluş Osman gibi çok önemli bir dizi nedeniyle sıkıntı yaşaması zaten bekleniyordu.

Ancak dizinin reytingleri ortalamanın altında gerçekleştiği için biraz şaşkınlık yaşandı. Bu kadar önemli bir oyuncu kadrosu ve güçlü bir dram hikayesinin daha geniş bir izleyici grubunu ekrana çekmesi bekleniyordu. Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisinin başrolünde yer aldığı Gecenin Ucunda dizisinin ikinci bölümden itibaren iyi bir reyting sıçraması yapması beklentisi var.

Yalı Çapkını dizisinin Star TV ekranında Cuma akşamları muhteşem bir reyting çıkışı sergilemesinin ardından Gecenin Ucunda dizisi bu nedenle biraz gölgede kalmışa benziyor. Bu durumun aşılması için dizinin çok iyi bir reyting çıkışına ihtiyacı bulunuyor.

Bu beklenti gerçekleşir mi bilinmez ama, dizinin milyonları etkileme noktasında her şeye sahip olduğu gerçeği de ortada duruyor.

Gecenin Ucunda, zengin oyuncu kadrosu ve birbirinden ilginç karakterleriyle öne çıkan bir proje. Yani hikaye sağlam olduğu için izleyici bir kez tutuldu mu, bu yapımı bırakmak istemeyecektir. Geçen hafta Kuruluş Osman’ın dördüncü sezon başlangıcıydı ve bu nedenle bazı izleyiciler Gecenin Ucunda’yı tercih etmemiş olabilir.

Yalı Çapkını dizisinin gölgesinde kalan Gecenin Ucunda için kritik bir süreç başladı! 8

Dizinin hikayesinde Neslihan Atagül’ün canlandırdığı Macide karakteriyle olduğu kadar, Kadir Doğulu’nun canlandırdığı Kazım Işık karakteri çerçevesinde hikaye düğümlenecek.

Her biri kendine özgü fertleriyle çok konuşulacak Işık Ailesi’nin yaşayacakları izleyicilerin merakını artıracak. İlaç sektöründe isim yapmış fevkalade varlıklı bu ailenin tüm fertleri, kendi amaçları doğrultusunda hareket ediyor ve aile içerisindeki dengeler günden güne değişiyor. Bu durum da her bir karakterin kendi hikayesinin olduğunu gösteriyor ve izleyiciler bu türdeki derinlikli senaryoları çok sever.

Ailenin tek başına zengin olmuş ağabeyi Kazım Işık (Kadir Doğulu) ve ABD’den yeni dönmüş takıntılı kardeşi Ahmet Işık (Sarp Levendoğlu), Macide yüzünden daha ilk günden karşı karşıya geldiler. Hem Kadir Doğulu hem de Sarp Levendoğlu, rolleri için iyi seçilmiş isimler görüntüsü verdi.

Kazım’ın eşi Nermin’i canlandıran Tuba Ünsal da daha ilk bölümden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bir de Bertan Asllani’nin canlandırdığı Cihangir karakteri dizinin en bilinmez karakteri olarak öne çıkıyor.

Yalı Çapkını dizisinin gölgesinde kalan Gecenin Ucunda için kritik bir süreç başladı! 9

Zuhal Olcay ve Levent Özdilek de Işık ailesinin başındaki Berrin ile Tunç karakterleriyle dikkatleri çekti. Bu kadar farklı karakterleri, bu kadar güçlü oyuncu kadrosunun canlandırıyor olması, izleyicileri de fazlasıyla etkileyecektir.

Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanan ‘Gecenin Ucunda’ Macide’nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu alıyor.

Dizinin ikinci bölümden itibaren iyi bir reyting çıkışı yapması bekleniyor. Star TV’de Yalı Çapkını dizisinin reytinglerinin çok iyi gelmesi, kanalın attığı adımların da ne kadar doğru olduğunu göstermişti. Şimde de benzer bir atak Gecenin Ucunda dizisinden bekleniyor.

Dizinin 12 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak olan ikinci bölümü reytingler noktasında büyük önem taşıyor.