Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu 7 Nisan 2. bölüm tanıtımı yayınlandı…

İnsanlık Suçu 7 Nisan 2. bölüm tanıtımı yayınlandı…

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İnsanlık Suçu dizisinin yeni bölümü 7 Nisan Cumartesi akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Gizem Karaca, Kaan Yıldırım ve Melike İpek Yalova’nın oynadıkları dizinin 2. bölüm tanıtımı yayınlandı.

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı yayında! Cemal Gökdemir, Gökdemir Ailesi ile karşı karşıya geliyor!

Cemal, acılarla dolu geçmişinin intikamını almak için harekete geçiyor. Gökdemir Ailesi’ne yaptığı baskın sonrası herkesi karşısına alan Cemal’in yeni planı ne olacak? Gökdemir Ailesi, bir anda karşılarına çıkan Cemal’e karşı nasıl bir hamle yapacak? Sami ile Cemal’in birlikte hareket etmeleri nasıl sonuçlanacak?

İnsanlık Suçu, heyecan dolu yeni bölümüyle 7 Nisan Cumartesi 20.00’de Kanal D’de!

İşte 2. bölüm tanıtımı:

İlk bölümde neler oldu?

Adana’nın yoksul mahallelerinden birinde yaşayan Cemal, garsonluk yaparak tüm ailesine bakmaya çalışmaktadır. Hep bir çıkış yolu arayan Cemal’in çaresizliği ağır hasta babasının ölümüyle daha da büyümüştür. Bu acı olayın hayatını kökünden değiştireceğinin ise henüz farkında değildir. Babası son nefesini vermeden önce Cemal’e İstanbul’da zengin bir amcası olduğunu söylemiştir. Varlıklı bir akrabası olduğunu öğrenmek sefalet içinde büyüyen Cemal’i derinden sarsar. Ülkenin sayılı iş adamlarından olan amcası Sami Gökdemir’in ortaya çıkıp, yeğenine sahip oldukları zenginlikten pay vaat etmesiyle Cemal’in aklı iyice karışır.

Annesi Hülya, yılların verdiği husumet ve geçmişin kapanmayan yaraları nedeniyle oğlunu Sami’den ve çevresinden uzak tutmak ister. Ancak Cemal’in yaşamı çoktan geri dönülmez bir yola girmiştir. Annesinin tüm engel olma çabalarına rağmen kaderinden kaçamayan Cemal, amcasının teklifini kabul etmeye mecbur kalacaktır. İstanbul’da yepyeni bir dünyaya adım atan Cemal, Gökdemir ailesine kendini kabul ettirmeye çabalarken kuzeniyle nişanlı olan Suna’ya âşık olmaktan da kendini alıkoyamayacak ve kendini bambaşka hayallere kaptıracaktır. Ne var ki peşini bırakmayan günahları onun umutlarını kısa sürede paramparça etmeye yetecektir. Cemal’in önünde artık sonu belirsiz, çetin bir yolculuk başlamıştır.