Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Derici, Aleyna Tilki’nin şarkısına öyle bir laf söyledi ki kavgada söylenmez!

İrem Derici, Aleyna Tilki’nin şarkısına öyle bir laf söyledi ki kavgada söylenmez!

tarafından ker_def

Şarkıcı İrem Derici, yeni albümü “Sabıka Kaydı” ile Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu. İrem Derici, Aleyna Tilki’nin “Dipsiz Kuyum” şarkısı hakkında ilginç bir yorumda bulundu

İrem Derici albüm hikayesini şöyle anlattı:

“Acelem yok. Kimse evinde isyanda değil, İrem Derici şarkı çıkarsın diye beklemiyor. Ben de bu yüzden albüm hazırladım. Uzun uzun çalıştım. Düğün dernek şarkılarından gına geldi. Artık yapmıyorum öyle düğün şarkısı. Şimdi bol bol klip çekeceğim.”

‘RİHANNA GİBİ TENASÜL YERLERİMİ ÇEKMİYORUM’
İrem Derici sosyal medyayı her ne kadar aktif bir şekilde kullansa da ilginç bir açıklamada bulundu: Her şeyi siliyorum. Telefondan, bilgisayardan ne var ne yok siliyorum. Sadece sahne fotoğraflarım duruyor. Eğer telefonum hacklenirse sadece sahne hallerimi görecek. Öyle Rihanna gibi tenasül yerlerimi çekmiyorum. Ama tikliyim… Her şeyden siliyorum!

İrem Derici, Aleyna Tilki'nin şarkısına öyle bir laf söyledi ki kavgada söylenmez! 7

Bir dönem sağlık sorunlarıyla sevenlerini korkutan İrem Derici; “ Terapiste gidiyorum. Üç- dört aydır iyiyim. Daha önce ölü gibi geziyordum.31 yaşındayım. Zeki beri kadınım. Hayatta mutlu olacak şeyler bulurdum. Ama bir şey oldu. Mutlu olamıyorum bir türlü. Gidip bir uzmanla görüşeyim dedim. “İrem Derici psikiyatriste gidiyor” diye yargılıyorlar. Grip olan insanı yargılıyor musun? Kanser olanı yargılıyor musun? Neden ben anoreskiya olduğunda yerden yere vurdun beni… Arkadaşım kafanın hastalanması çok daha fena bir şey. Kafa sağlam olmazsa olmaz!” dedi.

‘BEN PAYLAŞTIM SONRA ŞARKI ÇIKTI’
“Twitter’dan şarkı çıkar mı?” sorusu üzerine İrem Derici; “Emrah ve Aleyna’dan mı diyorsun. Misafir çocuğu gibiydin. Geldin dağıttın gittin. Onların şarkısı kamyon arkası sözü. Çok akıllıca bir şey yapmış Emrah.

Şarkı çıkmadan birkaç hafta önce paylaşmıştım. Kamyon arkası sözlere takmıştım kafayı. Instagram’dan hikayelerde kamyon arkası sözlerini yayınladım. Hatta hala duruyor. Bakabilirler. Sonra Aleyna – Emrah şarkısı çıktı.”