Ana sayfa Dizi Haberleri Yayın günü yine değiştirilen Tuzak dizisinin bu başarısına şapka çıkarılır!

Yayın günü yine değiştirilen Tuzak dizisinin bu başarısına şapka çıkarılır!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Tv8 ekranlarında yayınlanan Tuzak dizisi, ilk başladığı günden beri 2 kez yayın günü ve bir kez de yayın saati değiştiren bir dizi olarak büyük dikkat çekmekte! Kanalın iddialı bir sunumla ekrana gelmeye başlayan dizisi, beklenen ilgiyi göremeyince reytinglerde ilk 10’a bile giremedi. Bir süre önce final yapacağı söylentilerine karşın, kanalın sahibi Acun Ilıcalı, dizinin devam edeceğini belirtti. Bensu Soral, Akın Akınözü ve Talat Bulut’un başrollerinde yer aldıkları Tuzak dizisinin, 26. bölüme kadar ekranda olmaya devam edeceği konuşuluyor.

Dizinin reytingleri düşük olsa da yurtdışına satışların iyi gitmesi sebebiyle devamına karar verildiği de konuşuluyor. Tuzak dizisi, her ne kadar reytinglerde bekleneni veremese de sosyal medyada, özellikle Akın Akınözü hayranlarının da etkili paylaşımlarıyla ön plana çıkıyor.

Dizi, ilk olarak Çarşamba akşamları yayınlanmaya başlamış, reytingleri düşük oluncu bir ara 22:00’den sonra yayınlanmıştı. Ardından Perşembe günleri yayınlanmaya başlayan dizi, yaşadığımız deprem felaketi sonrasında verilen bir kaç haftalık aranın ardından geçtiğimiz haftadan itibaren Cuma akşamları yayınlanmaya başladı.

Yayın günü yine değiştirilen Tuzak dizisinin bu başarısına şapka çıkarılır! 8

Dizi, bu kez de Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları ve Barbaros Hayreddin dizileri ile aynı saatte ekrana geliyor. Ancak reytinglerde düşük puanlarla süren dizinin, geçtiğimiz hafta sosyal medyada Yalı Çapkını’nın ardından 2. sırada yer aldığı görüldü.

Başladığı günden beri yer aldığı akşam, sosyal medyada en çok konuşulan dizi olarak zirveyi kimseye vermedi Tuzak dizisi! Ancak izleyicinin, iki haftalık aranın ardından beklenmedik şekilde dizinin yayın gününün değiştirilmesi ile geçtiğimiz hafta sosyal medyada bir sıra geriye düşmüştü.

Yayın günü yine değiştirilen Tuzak dizisinin bu başarısına şapka çıkarılır! 9

Bu hafta durumu hızla toparlayan Tuzak dizisinin, 105 bin 600 ileti sayısı ile 1. sırayı aldığı görülmekte! Adba.tv’nin yaptığı ölçümlemeye göre Yalı Çapkıın dizisi de 67 bin 700 ileti ile 2. sırada. Kızılcık Şerbeti ile makas açılmış görünüyor! 33 bin 800 ileti ile Kızılcık Şerbeti’nden sonra Adım Farah dizisinin tekrarı gelirken, Atv’nin dizisi Ateş Kuşları 5. ve Barbaros Hayreddin de 6. sırada yer almakta.