Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster’e de çağrılmış ama mesele başka!

İrem Helvacıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster’e de çağrılmış ama mesele başka!

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisinde yaşanan İrem Helvacıoğlu’nun O Ses Türkiye Yılbaşı programına katılması meselesi ile ilgili bu kez dizinin yayınlandığı atv’nin Genel Müdürü Metin Ergen, konuştu.

Helvacıoğlu, çekimlerine katıldığı programın kayıtlarından kendi bölümünün kaldırıldığını yılbaşı akşamı sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Yapımcının (Osman Sınav) izin vermemesi nedeniyle yaşanan bu süreçte Sınav, bir açıklama yaparak dizide Helvacıoğlu’nun oynadığı Nefes karakterine zarar vereceği gerekçesiyle izin verilmediğini belirtmişti.

Olayın bir diğer tarafı olan kanalın genel müdürü de Milliyet Gazetesi’nden Ali Eyüboğlu’na yaptığı açıklamada Kerem Alışık’ın da aynı programın çekimlerine katıldığı ancak Bir Zamanlar Çukurova’da oynadığı için ona da izin verilmediğini belirtti.

İrem Helvacıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster'e de çağrılmış ama mesele başka! 7

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da oynayan Tarık Pabuççuoğlu’nun da programda yer aldığı eleştirisini ise, onun durumunun farklı olduğu ve kısa bir süre önce geçirdiği sağlık problemleri nedeniyle ayrıcalık tanıdıklarını belirtmişti.

Metin Ergen’in açıklamasından İrem Helvacıoğlu’nun yine atv’de ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına da davet edildiğini ancak Osman Sınav’ın yine Nefes karakterine zarar verebilir görüşü nedeniyle bu kararına saygı duyup vazgeçtiklerini ifade etti.

Bu açıklama sonrasında İrem Helvacıoğlu’nun, Sen Anlat Karadeniz’in yayınlandığı atv kanalındaki yarışma programına bile çıkamadığı da öğrenilmiş oldu.