Ana sayfa Dizi Haberleri Bravo! Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı’ndaki o sahne için bir saniye bile düşünmedi!

Bravo! Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı’ndaki o sahne için bir saniye bile düşünmedi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları TRT 1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, ikinci sezonda ilk sezondaki kadar reyting alamıyor ancak yine de kemik bir izleyiciye sahip. Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu’nun yer aldıkları dizi, bu hafta 61. bölümüyle ekrandaydı.

Dizide başarılı oyunculuğu ile Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola, senaryodaki ağır dram dolu sahnelerle yeni bölümde izleyici karşısına çıktı. Safiye’nin iyice dibe battığı ve travmalarının bir bir yüzeye çıktığı bölümde, Ezgi Mola, zor bir süreç yaşadı.

Oyuncu, ağır dram içeren sahnelerde başarılı performansı ile izleyenlerin takdirini topladı. Dizinin yayınından önce, kardeşi Gülben’e hayat veren Merve Dizdar gibi kendisi ve pek çok oyuncu da 61. bölümün çok konuşulacağını sosyal medyadan dile getirmiş ve merakları arttırmışlardı.

Bravo! Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı'ndaki o sahne için bir saniye bile düşünmedi! 8

Çağrı Vila Lostuvalı ve Çiğdem Bozali’nin yönetmenliğini yaptığı dizinin yeni bölümü, herkes için efsane sahneler içeriyordu. Ezgi Mola, Safiye’nin hastalıklı ruh hallerini son derece başarılı bir şekilde oynarken, rolü için uzun saçlarını kısacık kesmek için bir an bile düşünmedi!

İzleyicilerden pek çok bu sahnede peruk kullandığını düşünmüş olsalar da gerçek Ezgi Mola’nın yayın günü ve sonrasında sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da kendisini gösterdi. Eline makası alıp sahnede saçlarını kesen oyuncu, şimdi kısacık saçlarıyla yeni bir tarzda izleyici karşısına çıkacak.

Ezgi Mola, bu sahne öncesinde senaryoyu okuduktan sonra peruk kullanmayı hiç tercih etmediğini belirtti. Rolü için saçlarına kıymaktan tereddüt etmeyen oyuncu, bu tavrıyla da bir kez daha alkış aldı ve övgülere boğuldu.

Bravo! Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı'ndaki o sahne için bir saniye bile düşünmedi! 9

Kendisine övgüler dizenler arasında Burcu Kara, Demet Akalın, Boran Kuzum, Burcu Esmersoy, Eda Ece, Zeynep Bastık, Melisa Doğu, Serkan Altunorak, Merve Dizdar, Filiz Akın, Aslıhan Gürbüz, Hazal Subaşı gibi isimler de vardı. Kısa saçlarının çok yakıştığını vurguladı takipçileri ve sevenleri…

Oyuncu, bu sahneyle ilgili olarak da şöyle konuştu: “Oynamaktan en keyif aldığım karakter Safiye. Böylesine başarılı bir senaryo, yönetmen ve ekiple denk gelebilecekken, bize karakteri daha da hissettirebilecekse bunu sahnede yapmalıyım hissi verdi.

İyi ki de böyle oldu ve ben sahnede kendi saçlarımı kestim. Bu sezonun açık ara en iyi bölümü olduğunu, Safiye’yi daha iyi anlayacağımız bölümlerin geleceğini düşünüyorum.”

İşte o sahne…