Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz finalinden sonra en güzel mesajı verdi!

İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz finalinden sonra en güzel mesajı verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisi 3. sezonun başında 64. bölümüyle birlikte geçtiğimiz Çarşamba akşamı izleyicilerine veda etti. Dizinin oyuncuları final anlarını hep birlikte izledi. O anlarda hem gurur hem de gözyaşları vardı.

Nefes karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu, veda gecesinde yaşadığı duygusallığı ile dikkat çekti.

İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz finalinden sonra en güzel mesajı verdi! 8

Gözyaşı döken ve arkadaşlarına sarılarak teselli bulmaya çalışan İrem Helvacıoğlu, yoğun emek verdi ve izleyicilerden de büyük takdir gördü.

Dizi sayesinde ismini parlatan Helvacıoğlu, çok ciddi bir hayran kitlesine de kavuştu.

Veda yemeğinden sonra Dizi TV’ye konuşan oyuncu, “Biz bu hikayeye gerçekten çok inandık. Bu Türkiye’nin, dünyanın problemiydi. Biz de bu probleme ses vermek istedik, hep birlikte. Çok inandık. Biz bir ekip olmadık, bir aile olduk. O aile ile gurur duyuyorum. Çok mutluyum onları tanıdığım için. Hepsi ile aile olduğum için, tek tek hepsiyle” şeklinde konuştu.

İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz finalinden sonra en güzel mesajı verdi! 9

Veda yemeğinde horon tepen, Öykü Gürman ile birlikte karşılıklı mutlu anlar da yaşayan İrem Helvacıoğlu, dizinin finalinin ardından en güzel mesajı veren isim olarak da kayıtlara geçti.

Helvacıoğlu, şu sözleri ile takdir topladı:

“Biz gerçekten hani lise arkadaşı, üniversite arkadaşı falan,bu değildik yani. Bayağı asker arkadaşı. Bizi farklı şehirlerden, farklı kültürlerden belki hiç bir araya gelemeyeceğimiz insanları birleştirdiler. Biz çok iyi anlaştık. Maşallah diyeyim bize.”