Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz’de Nefes’in en çok o halinden etkileniyor!

İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz’de Nefes’in en çok o halinden etkileniyor!

tarafından zk zk
Atv’de Çarşamba akşamları yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Ulaş Tuna Astepe ile birlikte rol alan İrem Helvacıoğlu, Nefes karakteriyle gündemde.

8 yıl boyunca kendisini babasından parayla satın alan Vedat’ın işkencelerine maruz kalan Nefes’i oynayan İrem Helvacıoğlu, bu zor rolün altından nasıl kalktığını Vatan Gazetesi’nden Türkan Hiçyılmaz’a anlattı.

Helvacıoğlu, “Nefes’in yaşadığı trajedi önce çaresiz hissettirdi ama şimdi kadınlara umut olduğum için mutluyum” ifadesini kullanırken, şiddetin olduğu yerde yaşananların aşk değil saplantı olduğunu vurguluyor.

İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz'de Nefes'in en çok o halinden etkileniyor! 7

Psikolojik ve fiziksel olarak şiddete uğrayan Nefes karakterini oynarken başlarda çok zorlandığını söyleyen İrem Helvacıoğlu, “Nefesin yaşadığı her şiddettin aslında bir yerlerde bir başka Nefes’e uygulandığını bilmek beni çok etkiledi. Bazı anlar, sahneler beni çok zorladı. Kendimi tutamadığım durduramadığım zamanlar oldu” ifadesini kullanıyor.

Nefes’in yaşadıklarının kendisini nasıl etkilediğini de şu sözlerle anlatıyor güzel oyuncu:

“Geçmişinde yaşadıkları ve tüm travmaları beni çok etkiledi bir süre çok çaresiz hissettim. Çok ağır geldi. Yaşadığı bunca şeye rağmen hala gülebiliyor olması benim en büyük umudum oldu.”