Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu’nun sağı solu belli olmuyor, her an her şey olabilir!

İrem Helvacıoğlu’nun sağı solu belli olmuyor, her an her şey olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, bu sezonun başarılı kadın oyuncularından birisi olarak ekranda güçlü bir duruş sergiledi. Yürek Çıkmazı isimli salı akşamları TRT1 ekranında yer alan dram dizisinde Zeynep karakterinin oyuncuya çok yakıştığını söylemek lazım.

Hayranlarının da performansından memnun kaldığı Helvacıoğlu’nun partneri Alp Navruz ile enerjisinin tutması da sezon boyunca konuşulan konulardan birisiydi. Yürek Çıkmazı dizisi düşük gelen reytingleri ve hikayenin de artık izleyicileri ekrana çekmekte zorlanması nedeniyle final yaparak veda etti.

İrem Helvacıoğlu ise şimdi tatil yaparak, dinlenerek zamanını geçirme planları yapıyor. Ancak oyuncunun ne yapacağı da belli olmaz. Kendi ifadesi ile ‘sağı solu belli olmayan’ İrem Helvacıoğlu’nun her an yeni bir projede de görebilirsiniz.

İrem Helvacıoğlu'nun sağı solu belli olmuyor, her an her şey olabilir! 7

Oyuncu, “Öncelikle biraz dinleneceğim, tatil yapacağım, keyfime bakacağım, arkadaşlarımla vakit geçireceğim” diye konuştu. Ancak bu sözlerine bir de parantez açan oyuncu, şu ifadeleri de ekledi:

“Benim sağım solum belli olmuyor biliyorsunuz. Bir an dinleneceğim deyip, bir anda kendimi bir işin içinde buluyorum. Bakacağız yani.”

İrem Helvacıoğlu başarılı geçen bir sezonun ardından her ne kadar dinlenmek istese de önüne çok iyi bir hikaye gelir ise yeniden setlere dönme konusunda çok da tereddüt etmeyeceğini ortaya koymuş oldu.