Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu teselliyi Sen Anlat Karadeniz’in Mustafa’sı Sinan Tuzcu’da buldu!

İrem Helvacıoğlu teselliyi Sen Anlat Karadeniz’in Mustafa’sı Sinan Tuzcu’da buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisi 3. sezonun başında 64. bölümüyle birlikte geçtiğimiz Çarşamba akşamı izleyicilerine veda etti. Dizinin oyuncuları final anlarını hep birlikte izledi. O anlarda hem gurur hem de gözyaşları vardı.

Veda yemeğinde dizinin Nefes’i İrem Helvacıoğlu gözyaşlarını tutamadığı anlarda teselliyi Sinan Tuzcu’da buldu. O anlar objektiflere yansıdı. Helvacıoğlu özellikle final sahnesinde gözyaşlarını tutamadı ve çok duygusal anlar yaşadı.

İrem Helvacıoğlu teselliyi Sen Anlat Karadeniz'in Mustafa'sı Sinan Tuzcu'da buldu! 7

Dizinin başrol oyuncularından birisi de Sinan Tuzcu idi. Mustafa karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Sen Anlat Karadeniz tecrübesinden önemli kazanımlar elde ettiklerini düşünüyor.

Dizi TV’ye konuşan Sinan Tuzcu, çok şey yaşandığını ve dizinin bitişinin kendileri için hüzünlü olduğunu ifade etti.

Sinan Tuzcu, 2,5 yıl süren proje hakkında şu ifadelerde bulundu:

“Bitmek aslında tabii ki hüzünlü yani çok şey yaşandı. Dile kolay 64 bölüm, onu açtığınız zaman 2,5 yıl gibi bir süre ediyor. Çocuklar büyüdü, kocaman oldular. Giden arkadaşlarımız oldu yeni gelen arkadaşlarımız oldu, ama birliktelik ve omuz omuza olan kısım hiç bozuldu. Biz hep umut var dedik, her zaman.”

Dizide kadına şiddet konusunda farkındalık oluşturduklarını ifade eden Tuzcu, “Şiddet neredeyse mutlaka dile getirilmesini, göz önünde olmasını ve bir an önce eğitimle, kültürle yok edilmesi gerektiğini söyledik” şeklinde konuştu.