Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu, yıllar önce Karadenizli olmuş da haberimiz yok! Sen Anlat Karadeniz’in yıldızından şaşırtan paylaşım!

İrem Helvacıoğlu, yıllar önce Karadenizli olmuş da haberimiz yok! Sen Anlat Karadeniz’in yıldızından şaşırtan paylaşım!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes rolüyle yıldızı parlayan İrem Helvacıoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, yıllar önce Karadeniz rüzgarına kapıldığını gösterdi!

Güzel oyuncu, Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile 2012 yılında Trabzon çekilmiş bir fotoğrafını ilk kez yayınlamış oldu.

1990 doğumlu olan oyuncunun o sıralarda 22 yaşında. Trabzon’da ve Karadeniz’in yöresel kıyafetleri içinde görülüyor fotoğrafta.

Almanya’da doğan ve aslen Ankaralı olan oyuncunun Trabzon’da yöresel kıyafetler içindeki hali dikkat çekerken, yanında duran ve yine benzer kıyafetler giyen kişinin elini tutması, horon teptikleri izlenimini veriyor. Yine sol tarafında duran kişi görünmese de beyaz ve uzun eteğinden bir gelin olduğu tahmin ediliyor.

Muhtemelen İrem Helvacıoğlu, bir düğün için gittiği Trabzon’da yöresel kıyafetlerle horon tepiyor ya da başka bir ihtimalle bir halk oyunu grubuyla Trabzon’da bulunuyor!

Paylaşımına fazla bir açıklama yapmayan İrem Helvacıoğlu’nun, Instagram hesabının Story bölümünden yayınlandığı bu fotoğraf, yıllar önce Trabzon’da çekeceği bir dizi ile bu kadar popüler olabileceğini muhtemelen hayal bile edemezdi dedirtiyor!

İrem Helvacıoğlu, yıllar önce Karadenizli olmuş da haberimiz yok! Sen Anlat Karadeniz'in yıldızından şaşırtan paylaşım! 7

İrem Helvacıoğlu’nu bu ironik paylaşımından sonra yarın ekrana gelecek olan yeni bölümde, gelinlikle horon teperken göreceğiz…

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu’nun oynadıkları Sen Anlat Karadeniz dizisinin 31. bölümünden 2. tanıtım da yayınlandı.
Atv’nin sevilen dizisinde bu hafta Çarşamba günü ekrana gelecek olan yeni bölüm heyecanlı anlara sahne olacak.

Vedat’ı köşeye sıkıştırarak elinde Nefes’e karşı kullanmaya çalıştığı silahı ve mermiyi alan Tahir, Nefes ve Yiğit ile gerçek bir aile olma yolunda yeni bir adım daha atıyor.

Nefes ve Tahir’in düğünü, yeni bölüme damgasını vuracak. Nikahlarını Yiğit’in velayeti için aceleye getiren ikili, bu kez düğün törenleriyle dosta düşmana birlikte olduklarını haykıracaklar.

Nefes’in gelin içindeki muhteşem görüntüsü, Tahir’in aklını bir kez daha başından alırken, Nefes, tam bir Karadeniz gelini olduğunu ispatlamak ister gibi horon tepecek.

Gelinlik ve ayağındaki spor ayakkabılarıyla horon tepen Nefes’in bu mutlu görüntüsünü, ekran başındakiler merakla bekliyor.

İşte Nefes ve Tahir’in düğününden heyecanlı anların paylaşıldığı o tanıtım: