Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hakim dizisinin güçlü kadın karakteri Ebru Özkan’ın yeni projesi belli oldu

Hakim dizisinin güçlü kadın karakteri Ebru Özkan’ın yeni projesi belli oldu

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Özkan, Kanal D ekranında geçen sezon yayınlanan ve hayranlarının tüm çabasına rağmen final yapan Hekimoğlu dizisindeki İpek karakteri ile hayranlarını mest etmişti. Hekimoğlu’ndan sonra bir süre dinlenen oyuncu bu sezon ATV ekranlarında yayınlanan Hakim dizisiyle hayranlarıyla buluştu.

Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel ve Yurdaer Okur gibi usta oyuncuların yer aldığı Hakim dizisinde oynayan Ebru Özkan, dizide zeki, güçlü ve sıra dışı bir karakter olan Yasemin Kaner’i canlandırıyor. Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı Ömer Arif’in eski stajyeri olan Yasemin, mesleğiyle ilgili ne varsa ondan öğrenmiş ve ona derin bir hayranlık duymaktadır. Çünkü Ömer ondan birini savunmasını ister ve gelişmeler peşi sıra gelir.

Önümüzdeki günlerde sete çıkması beklenen OGM Pictures’ın Disney Plus için çekeği Gri dizisinin yeni ismi Ebru Özkan oldu. Türkiye’nin en başarılı yönetmenlerinden Taylan Biraderler‘in çekeceği dizinin kadrosunda Timuçin Esen, Alican Yücesoy, Buçe Buse Kahraman ve Selin Kahranan gibi isimler bulunuyor.

Hakim dizisinin güçlü kadın karakteri Ebru Özkan’ın yeni projesi belli oldu 7

Dizide Timuçin Esen Fuat adlı tuttuğunu koparan ekrandaki tartışma programlarında da yer alan ünlü bir avukata hayat veriyor. Fuat’ın eşine ise Ebru Özkan hayat verecek.