Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu’nun sırt dekolteli paylaşımı olay oldu!

İrem Helvacıoğlu’nun sırt dekolteli paylaşımı olay oldu!

tarafından ker_def

Teleizyongazetesi.com/Detay – atv’de geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Nefes ile hafızalara kazınan İrem Helvacıoğlu, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımla büyük dikkat çekti. Oyuncu, daha önce rol aldığı dizilerin ardından Ulaş Tuna Astepe ile birlikte kamera karşısına geçtiği Sen Anlat Karadeniz ile kariyerinde büyük bir sıçrama yaptı.

Covid 19 nedeniyle yaşanan karantina sürecinden sonra tatile çıkan ve bol bol dinlenen oyuncu, şimdilerde yeni projesi için İstanbul’da. Oyuncuyu yeni bir dizide görmek isteyen hayranları biraz daha bekleyecek ama en azından bu sezon ekranda olacağı biliniyor.

Bu kez Özcan Deniz ile kamera karşısına geçecek İrem Helvacıoğlu. Hazırlıkları halen süren dizinin ismi Seni Çok Bekledim. Bir süre önce diziyle ilgili okuma çalışmaları da başlamıştı. Oyuncular bir araya gelerek senaryo çalışması yaptılar. Çekimlerin de kısa bir süre içinde başlaması bekleniyor.

Dizinin Ekim sonu ve Kasım ayı içinde ekranda olabileceği tahmin ediliyor. Helvacıoğlu, sosyal medyayı çok etkin kullanmasa da takipçilerin mutlu eden paylaşımlarıyla da dikkat çekmekte.

Son olarak yaptığı paylaşım ise büyük beğeni kazandı. Oyuncunun bir moda çekiminden olduğu anlaşılan pozunu gören, yorum yapmaya başladı. Siyah ve sırt dekolteli bir elbise giyen İrem Helvacıoğlu’nun pozu, takipçileri tarafından övgü yağmuruna tutuluyor.

Oyuncuya “Sen insan mısın, Maşallah, bu ne güzellik, aşırı güzelsin, siyahın asaleti senin güzelliğin” şeklinde pek çok yorum yapılmakta.

Bazı takipçilerinin de bu fotoğrafı yayınlamasının ardından oyuncuya “Profil fotoğrafını da değiştir artık, böyle bir resim koy” şeklinde tavsiyeleri de görülüyor.

İşte oyuncunun çok konuşulan o pozu:

????

İrem Helvacıoğlu'nun sırt dekolteli paylaşımı olay oldu! 7