Ana sayfa Sosyal Medya İş yoğunluğundan balayına dahi gidemeyen oyuncu Ege Kökenli sette konforundan ödün vermiyor!..

İş yoğunluğundan balayına dahi gidemeyen oyuncu Ege Kökenli sette konforundan ödün vermiyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2004 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu Ege Kökenli geçen sezon final yapan Kefaret dizisinde ‘Nil’ olarak ekrana gelmişti. Oyuncu, bir yıllık aradan sonra Star TV’nin yaz dizisi Duy Beni ile ekranlara geri dönüş yaptı.

Oyuncu aynı zamanda geçtiğimiz ay, yaklaşık 5 yıldır birlikte olduğu nişanlısı Lior Ahituv ile evlendi. Çift, Ege Kökenli’nin iş yoğunluğundan dolayı balayına da çıkamadı.

Çiçeği burnunda evli oyuncu, zamanının büyük bir kısmını geçirdiği Duy Beni dizisinin setinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

İş yoğunluğundan balayına dahi gidemeyen oyuncu Ege Kökenli sette konforundan ödün vermiyor!.. 8

Sete ev terlikleriyle giden oyuncu karavanda çektiği fotoğrafına, “Konforumdan asla ödün vermem” notunu düştü. Paylaşımıyla ilgi gören Ege Kökenli sık sık setten paylaşımlarda bulunuyor.

İş yoğunluğundan balayına dahi gidemeyen oyuncu Ege Kökenli sette konforundan ödün vermiyor!.. 9

Duy Beni’deki performansıyla dikkat çeken oyuncunun, başrollerini Ekin Mert Daymaz ile paylaştığı Obsesyon isimli sinema filmi de hayranları tarafından merakla bekliyor.

Yönetmenliğini Eray Altay’ın üstlendiği,  Ensar Sevim ve Nilay İslamoğlu ‘nun yapımcılığında çekilen Obsesyon filminin vizyon tarihi 13 Mayıs olarak açıklanmıştı ancak film hala gösterime girmedi. İki oyuncunun hayranları filmi büyük bir heyecanla bekliyor.