Ana sayfa Sosyal Medya Rabia Soytürk eski partneri Caner Topçu’ya ince bir gönderme yaptı!

Rabia Soytürk eski partneri Caner Topçu’ya ince bir gönderme yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Veda Mektubu dizisinin 24. bölümde final yapacak olması ile birlikte Aslı karakterini canlandıran Rabia Soytürk de setin bitmesini ve tatile çıkmayı heyecanla bekliyor. Ünlü oyuncu iyi bir oyunculuk sınavı verdi ve tatil yapmaya çok ihtiyacının olduğunu söyledi.

Yoğun bir çalışma temposu içinde bulunan oyuncu, geçtiğimiz haftalarda Duy Beni dizisindeki eski partneri Caner Topçu ile sosyal medyada yaşadığı diyalogla da gündem oldu. Caner Topçu ile Sümeyye Aydoğan’ın Duy Beni dizisi setinde “Bu işten sonra partner olmalıyız” diye konuştukları ortaya çıkmıştı. İkili yaz döneminde de Dönence isimli dizide partner oldu.

Caner Topçu, Duy Beni dizi seti devam ederken Sümeyye Aydoğan ile aralarında geçen konuşmayı şu sözlerle anlatmıştı: “Biz Duy Beni’de şey diyorduk Sümeyye ile, biz bu işten sonra beraber partner olmalıyız.”

Rabia Soytürk de eski partneri Caner Topçu’nun sözleri üzerine, sinirlenmişti. Oyuncu eski partnerine, “Senin bilmediğin ve sende olmayan şeyin adının terbiye olduğunu hatırlatırım” şeklinde yanıt vermişti.

Caner Topçu da yanıt vererek, “İş disiplini ve ciddiyeti ile çalışsaydın” diyerek ortamı germişti.

Rabia Soytürk, Cem Adrian konserini izledikten sonra muhabirlerin sorularını yanıtladı. Oyuncu, eski partneri ile sosyal medya üzerinden yaşanan bu atışma konusunda önce yorum yapmak istemedi ama sonra ‘saygı’ göndermesi yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Her şey ortada gören görüyor, söyleyen söylüyor. İş yaptık çok güzeldi. Saygı çerçevesi içinde bitmesini isterdim. Benim için öyle oldu. Gerisini konuşmaya gerek yok.”

Rabia Soytürk, eski partneri Caner Topçu’nun görüştüğü birisi olmadığını da sözlerine ekledi.