Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İsmail Abi olarak akılda kalan Serkan Keskin’in büyük dizi endişesi!

İsmail Abi olarak akılda kalan Serkan Keskin’in büyük dizi endişesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Keskin, bugüne kadar rol aldığı projelerde sergilediği başarılı performanslar ile göz dolduran bir oyuncu oldu. 2011 yılında ilk başladığında İsmail Abi karakterinin bu kadar popüler olacağını kimse bilemezdi.

Leyla ile Mecnun dizisindeki İsmail Abi karakteri ünlü oyuncunun kariyeri boyunca hep onu takip etti.Birçok hayranı için Serkan Keskin, farklı roller de canlandırsa hep İsmail Abi olarak akılda kaldı.

10 yıl aradan sonra Leyla ile Mecnun’un devamı için yeniden bir araya gelmekten son derece memnun olan Serkan Keskin, bir endişe yaşadıklarını da itiraf etti.

Oyuncu, Hürriyet gazetesindeki açıklamasında İsmail Abi olarak yeniden kamera karşısına geçmesinin neler hissettirdiğini şöyle anlattı: “Enteresan. Öldüğünü düşündüğünüz, çok sevdiğiniz birinin hiçbir zaman gelmeyeceğini bilmenize rağmen bir gün tekrar karşınıza çıkıp yanınıza gelmesi gibiydi…”

İsmail Abi olarak akılda kalan Serkan Keskin'in büyük dizi endişesi! 7

Eski ekipten bazı isimlerde çeşitli projelerde yer alan oyuncu, tekrar buluşmanın ise birbirlerine olan büyük özlem ve sevgiyi ortaya çıkardığını söyledi.

Serkan Keskin, “Çok heyecanlıydık. Başladığımızda hepimizde bir endişe vardı” diyerek de Leyla ile Mecnun ekibinin geri dönüş için endişesini ilk kez itiraf etti.

Oyuncu, bu endişenin nedeni olarak ise şöyle konuştu: “10 sene geçti, bir şeyi tekrar yapmak için önemli bir zaman aralığı. Ama ilk günümüzde sanki sezona ara vermiş ve yeni sezona başlamışız gibi bir havadaydık.”