Ana sayfa Dizi Haberleri İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’i buluşturan Kuzey Yıldızı dizisine ilk ciddi eleştiri!

İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’i buluşturan Kuzey Yıldızı dizisine ilk ciddi eleştiri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun yeni Karadeniz dizisi geliyor… Show TV ekranında İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in başrollerinde yer aldığı Kuzey Yıldızı dizisi, 14 Eylül Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Dizinin çekimleri bir süredir Ordu’da devam etmekte… Fragmanları da bir süredir ekranlarda ve sosyal medya platformlarında yayınlanmakta.

Heyecanla beklenen dizide Kuzey ve Yıldız’ın aşk hikayesini romantik, komik ve macera dolu bir anlatımla izleyeceğiz.

Dizinin kadın başrolü Aslıhan Güner,1.bölüm fragmanını instagram hesabından paylaştı. Rolüyle beğenileri kazanan Güner’e bazı izleyicilerinden eleştiriler geldi.

Aslıhan Güner, “Ve karşınızda ilk fragmanımız. Heyecan ve mutlulukla 14 Eylül cumartesi saat:20.00 ‘da sizlerle buluşmak dileğiyle… Kuzey Yıldızı başlıyooor” notuyla 1. bölüm fragmanını paylaştı.

 

İZLEYİCİ ELEŞTİRİLERİ

Aslıhan Güner’in takipçilerinin bir bölümü ise şive konusuna takılı kaldı. Ordu şivesi değil Rize şivesinin diziye hakim olduğu eleştirilerini yapan takipçiler, dizinin şive konusunda bir hayli sıkıntılar yaşayacağı fikrinde.

Bir takipçi, “Ordu’da Trabzon veya Riza şivesi niyedir peki” diyerek soru yöneltti.

Ordulu olduğunu söyleyen ve bu şekilde konuşulmadığını dile getiren takipçiler olduğu gibi, köyden köye bile farklılık olduğunu ve Ordu’da da bu şekilde konuşanlar olduğunu belirtenler aldı.

Ordu şivesi olmadığını söyleyen birçok kişi oldu.

Aslıhan Güner’in hayranları ise oyuncuya büyük destek verdi. Güner, olduğu için diziyi izleyeceğini belirten kişiler yorumlarda bulundu.

Diziyi çok beğendiğini söyleyenler de iyi reyting alacağına inandıklarını belirten yorumlarda bulundu.

Güner’e yönelik saç eleştirileri de bu paylaşımda da devam etti. Bazı hayranları eski saçlarıyla da dizide oynayabileceğini kızıl halini pek yakıştıramadıklarını belirtiyor.

KUZEY YILDIZI DİZİSİ HAKKINDA:

İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'i buluşturan Kuzey Yıldızı dizisine ilk ciddi eleştiri! 7

Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Karısının kendisini aldattığını ve tüm parayı alıp kaçtığını öğrenen Kuzey’in (İsmail Demirci) kızlarıyla birlikte köyüne geri döndüğü heyecan dolu tanıtımda, Kuzey’in geldiğini öğrenen Yıldız’ın (Aslıhan Güner) tepkisi sert oluyor.

Yıldız’ın yıllar önce kendisini terk eden Kuzey’e öfkesi dinmezken, ikilinin atışmaları eğlenceli anlara sahne oluyor. Kızlarıyla birlikte köyüne geri dönen Kuzey’e neler olacağı ise merakla bekleniyor. Dizi eğlenceli hikayesiyle şimdiden adından söz ettireceğe benziyor.

Etkileyici senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile Kuzey Yıldızı-İlk Aşk 14 Eylül Cumartesi saat 20.00’de Show TV’de başlıyor