Ana sayfa Sosyal Medya Ahsen Eroğlu’nun sokak tarzı! Sevda Erginci’nin gerçek aşkı!

Ahsen Eroğlu’nun sokak tarzı! Sevda Erginci’nin gerçek aşkı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki genç ve başarılı isim, oyunculuk performanslarıyla son dönemin dikkat çeken isimleri arasında. Ahsen Eroğlu ve Sevda Erginci’den bahsediyoruz. Her ikisi de başarılı kariyer çıkışını yeni dizilerle sürdürüyor.

Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakteri ile izlediğimiz Ahsen Eroğlu, doğallığı ve rolü olan uyumuyla çok sevildi. Oyuncu, hem ekranda başarılı performansıyla ilgi görüyor hem de sosyal medyada paylaşımları ile takipçilerinin beğenisini kazanıyor. Sokakta maskeli fotoğrafı ile günlük halini sergileyen oyuncu, doğallığı ile yine hayranlarından olumlu puan aldı.

Ahsen Eroğlu'nun sokak tarzı! Sevda Erginci'nin gerçek aşkı! 8

28 Eylül Pazartesi akşamı TRT1 ekranında başlayacak olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Turna karakteri ile Sevda Erginci’yi izleyeceğiz.

Geçen sezon kısa süren Sevgili Geçmiş dizisi Türkiye’de ilgi görmedi belki ama İtalya’da çok sevildi. Sevda Erginci de kariyerinde farklı bir deneyim yaşadığı tarihi bir diziyle yeni sezonda ekranda yerini alacak.

Ünlü oyuncunun hayranları heyecanla Turna’yı bekliyor. Erginci ise kedisiyle sempatik pozunu instagram hesabından yayınlayarak iltifatlar aldı.

Ahsen Eroğlu'nun sokak tarzı! Sevda Erginci'nin gerçek aşkı! 9