Ana sayfa Dizi Haberleri İsmail Hacıoğlu ve Sümeyye Aydoğan yok, Taçsız Prenses bambaşka bir hikaye ile geri dönüyor!

İsmail Hacıoğlu ve Sümeyye Aydoğan yok, Taçsız Prenses bambaşka bir hikaye ile geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 2022-2023 sezonunun dikkat çeken projelerinden birisi de Taçsız Prenses dizisi olmuştu. İsmail Hacıoğlu ile Sümeyye Aydoğan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 10 bölümü yayınlandı ve sonrasında da sezon arası verildi. Dizinin yaz döneminde yayınlanacağı ama çok farklı bir konsept ile izleyicilerin karşısına çıkacağı daha önceden ortaya çıkmıştı.

İsmail Hacıoğlu ve Sümeyye Aydoğan ikilisinin yer almadığı ama çocuk oyuncu Elif Kurtaran’ın Masal karakteri ile bambaşka maceralara açılacağı Taçsız Prenses dizisinin yeni bölümleri yakında Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak.

İsmail Hacıoğlu ve Sümeyye Aydoğan yok, Taçsız Prenses bambaşka bir hikaye ile geri dönüyor! 7

Tarık Papuçcuoğlu, Tolga Tekin, Elif Kurtaran, Seda Akman, Mustafa Kırantepe, Feride Çetin, Merve Bulut ve Merve Şen gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Taçsız Prenses dizisinin yenilenen hikayesi izleyicileri bir hayli şaşırtacak gibi gözüküyor.

Fox TV tarafından dizinin 11. bölüm fragmanı paylaşıldı ve ortada bambaşka bir hikayenin olduğu görüldü. Çocuk oyuncu Elif Kurtaran’ın artık öne çıkacağı ve izleyicilere bir masal havasının yansıtılacağı Taçsız Prenses dizisinin yeni bölümleri yaz döneminde ilgi çekebilir.

Bilindiği üzere Sümeyye Aydoğan, Dönence isimli Kanal D dizisiyle anlaşmıştı ve Gece isimli karakter ile yakında yeniden ekranlara dönecek. Aydoğan’ın dizinin başrolündeki partneri ise Caner Topçu oldu.

Sümeyye Aydoğan’ın Kanal D ekranında yer alacağı yaz döneminde, İsmail Hacıoğlu’nun ne yapacağı konusunda ise bir bilgi yok. Ancak Taçsız Prenses dizisi iki başrol oyuncusunun ayrılması sonrasında bambaşka bir yapım olarak Fox TV’de yoluna devam edecek.