Ana sayfa Sinema İsmail Hacıoğlu’nun yeni sinema filmi 49’a sürpriz oyuncu!

İsmail Hacıoğlu’nun yeni sinema filmi 49’a sürpriz oyuncu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde İsmail Hacıoğlu ve Hande Doğandemir’in yer aldığı 49 isimli filmin çekimleri son hız devam ediyor. Gerçek bir hikayeyi anlatacak olan filmin sürpriz bir de oyuncusu var.

Yakın tarihimizde gerçekleşen sarsıcı bir olayı konu alan 49 isimli film, DAEŞ terör örgütünün Musul’u ele geçirmesi sonrasında Türkiye Musul Başkonsolosluğu’nda bulunan 49 kişinin rehin alınması olayını anlatıyor. Çekimleri Hatay’da gerçekleştirilen filmde bol bol aksiyon sahneleri bulunacağı belirtiliyor.

49 isimli filmde başrolleri Mahkum dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken İsmail Hacıoğlu ile Hande Doğandemir paylaşıyor. Saadet Işıl Aksoy, Kerem Alışık ve Doğukan Polat’ın da rol aldığı filmde sürpriz bir isim de yer alıyor. Bu isim Sinan Tuzcu.

İsmail Hacıoğlu’nun yeni sinema filmi 49’a sürpriz oyuncu! 35

Başarılı oyuncu halen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alıyor. Sinan Tuzcu bugüne kadar Son Yaz, Sen Anlat Karadeniz, Bir Başkadır, Ihlamurlar Altında gibi dizilerde rol aldı. Sinan Tuzcu aynı zamanda senaristlik de yapıyor.

49 isimli sinema filmi gerçek bir hikayeden uyarlanması ve Türkiye’nin rehin alınma olayı sırasında arka planda neler yaptığını anlatması bakımında çok önemli bir yapım olarak görünüyor. Filmin yönetmen koltuğunda Hakan İnan oturuyor.

49 filminin oyuncu kadrosunda en dikkat çekici isim İsmail Hacıoğlu. Başarılı oyuncu halen rol aldığı Mahkum dizisinde psikopat karakter Barış Yesari ile müthiş bir performans ortaya koyuyor. İsmail Hacıoğlu, Mahkum dizisi sezon finali yapar yapmaz soluğu 49 filminin setinde aldı.