Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver’in kucağındaki çocuğu görenler benzerliğe inanamadı!

Aslı Enver’in kucağındaki çocuğu görenler benzerliğe inanamadı!

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay – Kavak Yelleri dizisinde oynadıktan sonra şöhreti yakalayan Aslı Enver, kariyerindeki esas çıkışı ise İstanbullu Gelin dizisi ile yaptı. Bu dizinin ardından uzun süre ekrandan uzak kalan Enver, Babil dizisi ile televizyonlara dönmüştü.

Halit Ergenç, Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu ile başrolünde oynadığı Babil dizisi erken final yapınca yine dizilere ara vermişti Aslı Enver.

Oyuncu Bu süreçte Sırça isimli bir tiyatro oyununda rol aldı. Oyunda, İstanbullu Gelin dizisinde birlikte oynadığı İpek Bilgin ve Güven Murat Akpınar da rol alıyordu. Büyük ilgi gören oyundaki rolüyle beğeni toplayan Aslı Enver şu sıralar dinleniyor sık sık ailesi ve arkadaşlarıyla bir araya geliyor.

Bu süreçte sosyal medya paylaşımlarına ağırlık veren oyuncunun son instagram paylaşımında kucağındaki küçük kızı gören hayranları oyuncu ile çocuğun benzerliğine inanamadı.

Aslı Enver'in kucağındaki çocuğu görenler benzerliğe inanamadı! 7

Fotoğraflardaki küçük kız ise Aslı Enver’in yeğeninden başkası değildi. Oyuncunun Meksika’da yaşayan abisi Akın Enver’in kızı olan küçük yeğeni ile geçmişte geçirdiği eğlenceli anlardan bir videoyu #tb etiketiyle instagram hesabından paylaşan Aslı Enver yeğenine olan özlemini giderdi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Asli Enver (@aslienver)’in paylaştığı bir gönderi

Hala olarak yeğeniyle çok yakından ilgilenen oyuncu, sık sık onu görmeye gidiyor. Büyüdükçe daha da çok halasına benzeyen Liya ile Aslı Enver’in arabanın içindeki eğlenceli halleri hayranlarını da mest etti. Küçük Liya’nın yüz hatlarının, mimiklerinin halası Aslı Enver’e çok benzediği de takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Yeni projesi için  Disney Plus ile anlaştığı bilinen oyuncu, çekimler başlayana kadar dinlenip tatil yapmaya devam edecek gibi görünüyor.