Ana sayfa Sosyal Medya İspanya’da Kerem Bürsin’e hayranları adeta etten duvar ördü!

İspanya’da Kerem Bürsin’e hayranları adeta etten duvar ördü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin özellikle Latin Amerika ülkelerindeki başarısının ardından bir anda İspanya’da büyük üne kavuşan Kerem Bürsin bir kez daha bu ülkeye gitti. Özel bir davet üzerine İspanya’ya giden Bürsin’in hayranları adeta etrafında etten bir duvar ördü.

Kerem Bürsin, Metaverse’te açılacak İspanyol bir girişim olan Olyverse’ün açılışına katılmak üzere bu ülkeye gitti. Özel davetli olarak İspanya’ya giden Kerem Bürsin’e bu etkinlikte La Casa De Papel dizisinde Profesör karakterini canlandıran Alvaro Morte’nin yanı sıra İspanyol yönetmen Koldo Serra ve oyuncu Cayetana Guillen Cuervo da eşlik etti.

Bu aralar sık sık İspanya’ya giden Kerem Bürsin, bu gidişinde de hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Havaaalanına adım atar atmaz hayranları tarafından karşılanan Kerem Bürsin’in gittiği her yerde hayranları etrafını sardı. Kerem Bürsin de bu ilgiden çok memnun görünüyordu.

Başarılı oyuncu uzun süredir İspanya’nın en ünlü yıldızlarından biri. Ülkede büyük üne kavuştuktan sonra sık sık İspanya’ya giden Kerem Bürsin’in büyük işlere imza atmaya hazırlandığı da söyleniyor. İspanyol yapımcılarla görüşmeler yapan Bürsin’in projesinin ne olacağı hala açıklanmadı.

Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinin sona ermesinin ardından herhangi bir dizi ya da film projesinde yer almadı. Onun yerine reklam filmlerinde rol aldı ve İspanya’ya birkaç ziyaret gerçekleştirdi. Davetli olarak gittiği ziyaretlerde Kerem Bürsin önemli görüşmeler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Kerem Bürsin’in hayranları şimdi nefesini tutmuş yakışıklı oyuncunun bir sonraki projesinin ne olacağını bekliyor. Disney Plus’la anlaşma yapan oyuncunun ünlü İspanyol oyuncu Antonio Banderas’la birlikte bir projede yer alması da konuşuluyor. Tüm bu söylentiler ortalıkta dolaşırken Kerem Bürsin’den ise çıt çıkmıyor.