Ana sayfa Sosyal Medya Toprak Can Adıgüzel, doğru projelerde yer alarak kısa sürede adını başrole yazdırdı!

Toprak Can Adıgüzel, doğru projelerde yer alarak kısa sürede adını başrole yazdırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranında 20 Haziran Pazartesi gününden itibaren izleyicilerle buluşacak olan Sevmek Zamanı isimli dizide İlhan Şen ile Deniz Işın ikilisi başrolde buluştu ama arkalarında çok etkili bir kadroda kuruldu.

Toprak Can Adıgüzel, Serenay Aktaş, Çağdaş Onur Öztürk, Nimet İyigün, Onur Gözeten, Beran Soysal, Muttalip Müjdeci, Derya Pınar Ak, Ozan Yiğit, Zeynep Oymak gibi isimler dizinin kadrosunda yer alıyor. Firuze ile Kaan’ın yakıcı aşk hikayesinin izleyicilerle buluşacağı dizi hem romantizm rüzgarı estirecek hem de bir dram yapımı olarak öne çıkacak.

Dizide önemli rollerden birisini de Toprak Can Adıgüzel canlandırıyor. 2020 yılında izleyicilerle buluşan Alev Alev dizisinde genç oyuncu Ali karakteri ile ilk kez ekranda göründü. İlk projesinde çok iyi bir çıkış yakalayan oyuncu, ardından da atv’deki Kalp Yarası dizisinde çok başarılı bir oyunculuk sergiledi. Yaman karakteri ile dizinin tamamında rol alan ve kendisini fazlasıyla geliştiren Toprak Can Adıgüzel, bu sezon da Sevmek Zamanı isimli yeni diziyle yine izleyicilerin karşısında olacak.

Toprak Can Adıgüzel, doğru projelerde yer alarak kısa sürede adını başrole yazdırdı! 8

Genç oyuncu kariyer basamaklarını bir bir tırmanırken, iyi projelerde yer almanın farkını da yaşıyor. Bu sefer Toprak Can Adıgüzel’in ismi başrolle yazıldı ve genç oyuncu için yeni bir sınav daha başladı.

Oyuncu, “Çok güzel bir hikayeye başlıyoruz. İçinde hem aile sıcaklığının hem aşkın hem arkadaşlığın ve kardeşliğin çok güzel bir şekilde seyirciye yansıtıldığı bir proje” diye konuştu.

Toprak Can Adıgüzel, doğru projelerde yer alarak kısa sürede adını başrole yazdırdı! 9

Eski Türk filmlerini andıran, Yeşimçam dokusunu bir kez daha izleyicilerle buluşturma hedefindeki Sevmek Zamanı, yaz dönemi için atv’nın ekrana getireceği farklı yapımlardan birisi olacak.

Genç oyuncu da Yeşilçam filmlerinin sıcaklığını bu dizi ile izleyicilerle yeniden yaşatmayı hedeflediklerini ifade etti.

Sevmek Zamanı dizisinde yer alan genç isimlerden birisi de Beran Soysal oldu. Mehmet karakterini canlandıracak olan Soysal, kimsesizlerin kimsesi olmaya çalışacak olan Mehmet karakteri, ailesine de bağlı birisi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Hikayeyi okuduğun günden bu yana çok heyecanlı olduğunu Beran Soysal, karakterlerin çok derinlikli işlendiğini ve bunun de seyir zevkini artıracağını sözlerine ekledi.