Ana sayfa Sosyal Medya Edip Tepeli’den Destan dizisine ilginç veda!

Edip Tepeli’den Destan dizisine ilginç veda!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı ATV’nin Destan dizisi 14 Haziran Salı akşamı yayınlanan 27. bölümüyle sezon finali yaptı.

Destan, bu sezonun etkili çıkış yapan projelerinden birisi oldu. Ekran yolculuğunu reyting ve sosyal medyanın zirvesinde sürdüren ‘Destan’ın sezon finaline Akkız’la Batuga’nın düğün toyu damga vurdu.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı Destan dizisinin başrol oyuncusu, dizide ‘Batuga’ karakterine hayat veren Edip Tepeli de instagram hesabından yaptığı paylaşımla diziye veda etti.

Edip Tepeli'den Destan dizisine ilginç veda! 61

Oyuncunun diziye vedası ilginç oldu. Keçi ile bir fotoğraf paylaşan Tepeli, ‘Bitti keçi bitti’ yazdı. Geçtiğimiz Mayıs ayında Edip Tepeli’nin ikinci sezonda yer almayacağı yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Ancak kısa bir süre sonra Bozdağ Film tarafından yapılan açıklamada ‘Batuga’ karakterini canlandıran Edip Tepeli’nin ayrılacağı yolundaki iddiaların doğru olmadığı duyuruldu. Bu bilgi ile birlikte Edip Tepeli hayranları rahat bir nefes aldı. Sosyal medyadaki dedikodular da bir anda son buldu.

Destan dizi ekibi, yaklaşık 1 yılı bulan ilk çalışma gününden bu yana çok yoğun bir şekilde hikayeye odaklandı ve artık dinlenme zamanı da geldi.  Öte yandan dizinin ‘Alpagu Han’ı Selim Bayraktar diziden ayrıldı. Başarılı oyuncu yeni sezonda dizide rol almayacak.

Destan dizisinin yapım ekibini yaz aylarında zorlu bir dönem bekliyor. İlk bölümlerde iyi çıkış yapmasına rağmen son dönemde düşen reytingler biraz can sıkıcı olmuştu. Destan dizisinin toparlanması ve ikinci sezonda çok daha etkili olması için Bozdağ Film ekibi sezon arası ile birlikte yeni dönemin çalışmalarına başlayacak ve Destan’ın geri dönüşünün muhteşem olması planlanıyor.