Ana sayfa Sosyal Medya İspanya’nın yeni şöhreti Kerem Bürsin, ülkenin en ünlü isimleriyle bir araya geliyor!

İspanya’nın yeni şöhreti Kerem Bürsin, ülkenin en ünlü isimleriyle bir araya geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İspanya bu aralar Kerem Bürsin’in ikinci adresi oldu. Sen Çal Kapımı dizisinin başarısının ardından bu ülkede büyük üne kavuşan Kerem Bürsin, İspanyol hayranları tarafından çok seviliyor. En son bir lansmana katılmak üzere Madrid’e giden Bürsin, İspanya’nın en ünlü şarkıcılarından biriyle bir araya geldi.

İspanyollar Kerem Bürsin’i o kadar çok seviyor ki yere göğe sığdıramıyor. En son yeni dünya evreni Metaverse’te, İspanyol bir girişimci tarafından kurulan Olyverse isimli platformun lansmanında yer almak üzere İspanya’ya giden Kerem Bürsin yine hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Kerem Bürsin’e hayran olanlar arasında sadece halk değil ülkenin ünlü isimleri de var.

Kerem Bürsin, Madrid ziyaretinde ülkenin en ünlü şarkıcılarından biri olan Luis Cepeda ile bir araya geldi. Ünlü müzisyen Luis Cepeda, Kerem Bürsin’le çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşınca hayranlarının beğeni yağmuruna tutuldu.

İspanya’nın yeni şöhreti Kerem Bürsin, ülkenin en ünlü isimleriyle bir araya geliyor! 16

Kerem Bürsin katıldığı lansmanda, dünya çapında başarıya ulaşan La Casa De Papel’de Profesör karakterini canlandıran Alvaro Morte, ünlü yönetmen Koldo Serra ve oyuncu Cayetana Guillen Cuervo’nın da bulunduğu İspanya’nın çok ünlü isimleriyle de bir araya geldi. Sosyal medyada lansmandan fotoğraflar da paylaşıldı. Ünlü ispanyol yönetmen Koldo Serra instagram hesabında, Kerem Bürsin’in fotoğrafını paylaşarak ‘Eşsizsin’ ifadelerini kullandı.

İspanya’nın yeni şöhreti Kerem Bürsin, ülkenin en ünlü isimleriyle bir araya geliyor! 17

Yakışıklı oyuncunun İspanya ziyareti, ülke basınında da geniş yer tuttu. Kerem Bürsin’in her adımını izleyen İspanyol magazin basını yakışıklı oyuncuya övgüler yağdırdı. Hayranları da Bürsin’i her adımında takip etti, etrafında duvar ördü.

Kerem Bürsin İspanya’da gazetecilerin sorularını yanıtlarken çok önemli bir bilgiyi de paylaştı. Gazetecilere konuşan Bürsin, temmuzda bir kez daha İspanya’ya geleceğini ancak bu kez ziyaretin yeni bir proje için olacağını söyledi. Bir projede rol alacağını belirten Kerem Bürsin şunları söyledi: “Şimdilik küçük bir rol. Ama büyük bir sürpriz olacak. Bu daha başlangıç. Devamı gelecek. Şu an çok fazla konuşamıyorum ama bir sonraki projemin Türkiye’de olacağını söyleyebilirim.”