Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma bitti! Eda Ece kendini yurt dışına attı! Ünlü oyuncu bakın nerede!

Yasak Elma bitti! Eda Ece kendini yurt dışına attı! Ünlü oyuncu bakın nerede!

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay – Eda Ece’nin 5 sezondur başrolünde yer aldığı Fox TV’nin Yasak Elma dizisi 13 Haziran Pazartesi günü yayınlanan bölümüyle sezon finali yaptı.

Dizinin finalinin ardından, anlaşma yaptığı dijital platform Disney Plus’ın lansman gecesine katılan Eda Ece hemen akabinde İtalya’ya uçtu.

Oyuncunun son instagram paylaşımlarından işleri biter bitmez. soluğu İtalya’da aldığı anlaşılıyor. Eda Ece İtalya’dan paylaştığı pozuna, İtalyanca günaydın anlamına gelen ‘Buongiorno’ notunu düştü.

Yasak Elma bitti! Eda Ece kendini yurt dışına attı! Ünlü oyuncu bakın nerede! 18

Eda Ece’nin tatil paylaşımları hayranlarından yoğun ilgi gördü. Takipçileri oyuncuya, ‘iyi tatiller’ dileklerinde bulundu.

Öte yandan oyuncunun Yasak Elma dizisinin ilk sezonundan itibaren birlikte rol aldığı rol arkadaşı ve yakın dostu Şevval Sam’ın dizinin  6. sezonunda rol alıp almayacağı merak konusuydu.

Dizinin sezon finalinde, Berk Oktay, Şevval Sam ve Eda Ece’nin içinde olduğu araç kaza yaptı. Şevval Sam’ın o kaza sonrası diziden ayrıldığı iddia edildi. Berk Oktay, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Yasak Elma’dan ayrıldığını duyururken Şevval Sam’dan herhangi bir açıklama gelmedi.

Yasak Elma bitti! Eda Ece kendini yurt dışına attı! Ünlü oyuncu bakın nerede! 19

Eda Ece Disney Plus’ın lansman gecesinde  konu hakkında konuştu. İddianın doğru olmadığını söyleyen Ece, “Şevval diziden ayrılmadı. Patronumuz şimdilik dinlenmemizi istedi, bu konu daha sonra konuşulacak. Hem senaristlere hem de bize 1 ay müsaade ettiler” açıklamasını yaptı.

Geceye Raşit Bağzıbağlı imzalı turuncu bir kıyafetle katılan Eda Ece, Disney Plus’ın tanıtımından yer almasıyla ilgili de “Hem kanala hem de dijitale çalışacağım. Projem henüz belli değil, önümüzdeki aylarda netleşir” şeklinde konuştu.