Ana sayfa Sosyal Medya İspanyol basınına göre Kerem Bürsin’in dokunduğu her şey altına dönüşüyor!

İspanyol basınına göre Kerem Bürsin’in dokunduğu her şey altına dönüşüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İspanyolların Kerem Bürsin sevgisi dur durak bilmiyor. Kısa süre önce İspanya’yı iki kez ziyaret eden oyuncu İspanyol basınının da yakın markajında. İspanyol Marie Claire dergisinde yayınlanan bir yazıda Kerem Bürsin övgülere boğulurken yakışıklı oyuncunun dokunduğu her şeyin altına dönüştüğü belirtildi.

Sen Çal Kapımı dizisinin dünyada elde ettiği başarının ardından kariyerinin en parlak günlerini yaşayan Kerem Bürsin kısa süre önce İspanya’ya iki ziyaret gerçekleştirmişti. İlk önce Malaga Film Festivali’ne katılmak üzere ülkeye giden Bürsin burada dünyaca ünlü İspanyol oyuncu Antonio Banderas ile tanışıp arkadaş olmuştu.

Kerem Bürsin ikinci ziyaretini de Antonio Banderas’ın özel daveti üzerine yaptı. Yakışıklı oyuncu Banderas’ın evinde düzenlenen ve çok özel davetlilerin katıldığı Paskalya partisinde yer aldı ve bir kez daha İspanyol basınında yer aldı.

Marie Claire dergisinin İspanyol edisyonunda yer alan yazı ise kelimenin tam anlamıyla Kerem Bürsin’i övgülere boğdu. “Kerem Bürsin’le ilgili bir şeyler oluyor” diye başlayan yazı şöyle devam ediyor:

“Türk oyuncuya İspanya’yı her ziyaret edişinde ilgi gittikçe artıyor. En son olarak Antonio Banderas’ın VIP davetlisi olarak Paskalya kutlamalarına katıldı. Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncusu ayrıca Malaga şehrinin tadını çıkardı.

Kerem Bürsin’e olan sevgimizi saklamıyoruz. Açıkça ortada olan bir şey var o da bu yakışıklı oyuncunun dokunduğu her şeyi altına çevirmesi. Biz de bu yüzden onun son günlerde attığı tüm adımları büyük bir ilgiyle takip ediyoruz. Kerem Bürsin Costa Del Sol’a bir kez daha geleceğine söz verdi.”

Oldukça uzun olan yazıda Kerem Bürsin’in Costa Del Sol’a geldiğinde kaldığı otel anlatıldı. Kerem Bürsin’in otelin balkonunda güneşin tadını çıkardığı belirtilen yazıda yakışıklı oyuncunun Antonio Banderas’ın evinin balkonunda birlikte verdikleri pozdan da bahsedildi. Yazıda, Kerem Bürsin’in sosyal medyasından paylaştığı tren videosuna da dikkat çekildi ve yakışıklı oyuncun “gizemli bir yere” gittiği belirtildi.