Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İspanyol hayranları Kerem Bürsin’in doğumgününde 36 bin lirayı Darüşşafaka’ya bağışladı!

İspanyol hayranları Kerem Bürsin’in doğumgününde 36 bin lirayı Darüşşafaka’ya bağışladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugün, Sen Çal Kapımı dizisinin ardından dünya çapında üne kavuşan Kerem Bürsin’in doğum günü. Başarılı oyuncu bugün 35 yaşına girdi. İspanyol hayranları Kerem Bürsin’e doğum gününde muhteşem bir hediye verdi.

Özellikle Latin Amerika ülkelerinde çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kerem Bürsin’in İspanyol hayranları aktöre olan sevgilerini ifade etmek için yaklaşık iki ay önce bir yardım kampanyası başlatmıştı. Kerem Bürsin adına, anne ve babası olmayan çocukların eğitimine destek olan Darüşşafaka’ya bağış kampanyası başlatan hayranlarının hedefi 4 Haziran’a kadar 30 bin lira toplamaktı.

Yardım kampanyası bir çığ gibi büyüdü ve hedefini bile aştı. İspanyol hayranları, yakışıklı oyuncun doğum gününde onun adına 36 bin lira toplayarak hedeflerinin de ötesine geçti. Toplanan bu bağış sayesinde annesi ve babası olmayan yüzlerce başarılı Türk öğrenci eğitim alma hakkına kavuşacak.

İspanyol hayranları Kerem Bürsin’in doğumgününde 36 bin lirayı Darüşşafaka’ya bağışladı! 109

Yaklaşık üç ay önce başlatılan kampanya sosyal medyada duyurulurken Kerem Bürsin’in ne kadar yardımsever bir insan olduğunun altı çizilmiş ve yakışıklı oyuncunun kendilerine ilham verdiği belirtildiği kaydedilmişti. Paylaşımda doğum günü hediyesi olarak herkesin Darüşşafaka Derneği’ne bağışta yapması çağrısında bulunulmuştu ve şöyle denilmişti:

“Kerem’in tüm hayranlarını ve bize katılmak isteyen herkesi bu muhteşem amaca yardım etmek için ellerinden gelen her şekilde katılmaya davet ediyoruz. Katkınız, ebeveyni olmayan çocukların eğitim görme şansına sahip olmalarına yardımcı olacaktır.”

Yakışıklı oyuncu kısa süre önce İspanya’da düzenlenen Malaga Film Festivali’ne onur konuğu olarak katılmış ve ülkede gündem olmuştu. Oyuncunun ülkeye gidişi büyük ses getirdi. O kadar görkemli bir şekilde hayranları tarafından karşılandı ki gazetelere haber oldu. Bürsin’i hayranları “El Turco” sözleriyle alkışlamıştı.