Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İsrail’deki Türk dizisi hayranlığı İlhan Şen ve Özge Yağız’a yarayacak!

İsrail’deki Türk dizisi hayranlığı İlhan Şen ve Özge Yağız’a yarayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Yağız ile İlhan Şen ikilisi yeni bir dizi olan Safir için bir araya geldi. atv’de yayınlanacak olan tutkulu bir aşk ve intikam hikayesi olan Safir’in ilk yurt dışı satışı da gerçekleştirildi.

İsrail televizyonu olan Achla TV tarafından lisans anlaşması ile birlikte Safir dizisi daha başlamadan ilk yurt dışı satışını gerçekleştirerek önemli bir başarı elde etti. İlhan Şen ile Özge Yağız gibi iki başarılı genç ismin başrolünde yer aldığı dizinin güçlü bir dram hikayesi olması bekleniyor.

Safir dizisinin yurt dışı satışlarının daha hikaye yayınlanmadan gerçekleşmeye başlaması da çok anlamlı bir gelişme oldu. Saklı kalan bir aşk hikayesini ortaya koyacak olan dizinin Eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Kapadokya’daki çekimler yoğun bir tempoda devam ederken, yurt dışı satışlarının artması da kimseyi şaşırtmayacaktır.

Hem ülkemizde hem de dünyanın farklı ülkelerinde yayınlanan dizileri aracılığı ile tanınan İlhan Şen ile Özge Yağız için de bu durum yeni fırsatlar doğruyor. Dizinin başarısı ile orantılı olarak iki genç oyuncu da yurt dışında daha geniş bir hayran kitlesine ulaşacaktır.

Özellikle İsrail’de Türk dizilerine yönelik büyük ilgi olduğu da bu anlaşma ile bir kez daha dikkat çekmiş oldu.

Gülsoy Ailesi’nin bir gecede değişen ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavları ile dolu tehlikeli yollarda kaybolma hikayesini konu alan Safir dizisinin reytinglerde nasıl sonuçlar alacağı da şimdiden merak konusu olmaya başladı.