Ana sayfa Sosyal Medya Eylül Tumbar, doktor olmayı isterken dizi oyuncusu oldu!

Eylül Tumbar, doktor olmayı isterken dizi oyuncusu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kendi Düşen Ağlamaz isimli TRT1 dizisi ile ekranlarda yer almakta olan Eylül Tumbar, son dönemin öne çıkan genç yeteneklerinden birisi oldu. Netflix’te yayınlanan “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” isimli dizideki Bambi karakteri ile bir anda parlayan Eylül Tumbar, yaz döneminin en iyi reytinglerini alabilen, eğlenceli projelerinden Kendi Düşen Ağlamaz ile de kariyerinde önemli bir adım daha attı.

Dizinin hikayesinde Alize karakteri ile yer alan ve kıskançlığın genç bir kadını hangi noktalara sürükleyebileceğini gösteren Eylül Tumbar, partneri Enes Koçak ile de iyi bir uyum yakaladı. İki genç oyuncunun sosyal medyadan gelen hayran sorularına verdikleri yanıtlar da dikkat çekiciydi.

Eylül Tumbar, doktor olmayı çok arzu ettiğini söyledi. Beyin, omurilik ve sinir sistemini kapsayan Nöroloji alanında bir doktor olma hayalinin bulunduğunu belirten Eylül Tumbar, şunları söyledi:

“Ben doktor olurdum büyük ihtimalle. Nöroloji istiyordum. Bu bilim hoşuma gidiyordu. Çok alakasız olacak ama hayalim öyleydi, oyuncu olmasaydım büyük ihtimal öyle yapardım.”

Enes Koçak ise oyuncu olmasaydı aşçı olmayı çok arzu edeceğini söyledi.