Ana sayfa Dizi Haberleri Safir dizisinin başrolünde Burak Berkay Akgül için büyük bir kariyer fırsatı belirdi!

Safir dizisinin başrolünde Burak Berkay Akgül için büyük bir kariyer fırsatı belirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çekimleri Kapadokya’da yapılmakta olan Safir isimli yeni dizi, bu sezonun iddialı projelerinden birisi olmaya aday. Güçlü bir dram hikayesi olarak öne çıkan Safir dizisinde Özge Yağız ile İlhan Şen gibi son dönemin parlayan genç yetenekleri başrolde bulunuyor.

Dizinin hikayesinde Özge Yağız’ı Feraye rolünde izleyeceksiniz. İlhan Şen ise Ateş isimli karakteri canlandıracak. İki genç oyununun hayranları da yeni dizi projesinden çok umutlu ve beklentiler de yüksek.

Dizinin bir başka önemli detay ise Burak Berkay Akgül’ün başrole adını yazdırması oldu. Genç oyuncu Yaman isimli karakteri canlandıracak. Akgül, ilk olarak Maria ile Mustafa isimli atv dizisinde Rüzgar karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ardından da Kahraman Babam isimli dizide tecrübe kazandı.

Burak Berkay Akgül’ün asıl çıkışını sağlayan yapım ise yine atv’de yayınlanan Destan isimli dizi projesi oldu. Tek sezon sürse de akıllardan çıkmayan Destan dizisinde Kaya Tegin karakterini canlandıran genç oyuncu için önemli bir kariyer fırsatı daha çıktı.

Safir isimli yeni atv dizisi için sette yoğun bir şekilde çalışmakta olan Burak Berkay Akgül, yine konuşulacak bir işin içinde bulunuyor. “Saklı kalan bir aşk hikayesi” sloganı ile yola çıkan Safir dizisi, çekim mekanlarının da özel olması ile görsel bir zenginlik sunacak.

Hikayesi ise; Gülsoy ailesinin bir gecede değişen ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavları ile dolu tehlikeli yollarda kaybolma durumunu ortaya koyacak.

Burak Berkay Akgül, başrolde yer alarak önemli bir sorumluluk üstlenmiş oldu. Genç yaşında iyi dizilerde yer alarak öne çıkan oyuncu için Safir projesi kariyer zıplaması yaşamasını sağlayabilir. Birçok dizi hayranı da Özge Yağız ile İlhan Şen ile birlikte başrole adını yazdıran Akgül’ün performansını merakla bekliyor.

İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar, Can Bartu Arslan, Gizem Sevim gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Safir dizisinin yakın bir zaman içinde izleyicilerle buluşması da bekleniyor.