Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde bir tuhaf durum! Bu kadar abartacak ne var?

İstanbullu Gelin dizisinde bir tuhaf durum! Bu kadar abartacak ne var?

tarafından ker_def

Star TV’nin 31 Mayıs akşamı final yapacak olan 03 Medya imzalı dizisi İstanbullu Gelin bu hafta 78. bölümüyle ekrana gelecek.

Finale 9 bölüm kala dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümüne Faruk’un iç çatışması damgasını vuracak gibi görünüyor.

Televizyongazetesi/Detay

Geçen hafta yayınlanan bölümde; babası ölünce mecburen şirketin başına geçtiğini, baba rolü oynadığını ama artık yorulduğunu dile getiren Faruk şirketin yönetimini kardeşlerine bırakmış ve istifa etmişti.

Bu hafta yayınlanacak olan 78. bölümde Faruk’un bu kararının yankılarını izleyeceğiz gibi görünüyor.

Faruk’un iç hesaplaşmasının ve kendisini bulma çabasının devam edeceğini gösteren fragmanda Esma’nın tepkileri de izleyenleri kızdırdı.

Neden bu kadar abartıldı? 

Esma’nın Faruk’un istifa kararını ağlayıp depresyona girerek karşılaması ve “Faruk’tan başka hiç kimse bu aileyi bir arada tutamaz. O giderse benim hayatım boyunca dizdiğim bütün boncuklar saçılır”gibi abartılı tepkiler vermesi hiç mantıklı karşılanmadı.

Esma’nın bir anne olarak çocuklarının özellikle de Faruk’un hayatında bu kadar baskı kurması sağlıklı bir durum olarak görülmezken izleyenler bu durumu bencillik olarak değerlendirdi.

Faruk’un istifa ya da konaktan ayrılma kararının ailenin dağılması anlamına gelmediğini vurgulayan izleyiciler “Biz de evlendiğimiz zaman ailemizin yanından ayrıldık ama ailemizi dağıtmadık. Sanki Faruk tüm aileyi reddetmiş gibi nedir bu kadar abartmak? Faruk emekli olmuş gibi düşünün” şeklinde yorumlar yaptı.

Esma’nın dizinin ilk bölümlerindeki diktatör ve geleneklerine aşırı bağlı tavırları da “Bu devirde bu kadarı biraz abartı olmuş” dedirtmişti ama Esma’nın zamanla Süreyya’ya yumuşaması bu düşünceyi de unutturmuştu. Ancak Faruk’un bu kararı Esma’yı eski haline döndürecek gibi görünüyor.