Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde kimsenin ihtimal vermediği şey gerçekleşti!

İstanbullu Gelin dizisinde kimsenin ihtimal vermediği şey gerçekleşti!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi / Detay Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden bir tanesi olan ‘İstanbullu Gelin’ bu hafta 75. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin 75. bölümünün 2. fragmanı da yayınlandı. Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin başrollerinde yer aldığı Star TV’nin sevilen dizisi bu sezon final yaparak veda edecek. Mayıs sonunda izleyicilerine veda etmesi kararlaştırılan İstanbullu Gelin’in yeni bölümünde ise izleyicilerin pek de ihtimal vermediği bazı gelişmeler yaşanacak. Yayınlanan 75. bölüm 2. fragmanında bu detaylar arka arkaya sıralandı.

Fikret’in tüm ailesinden özür dilediği ve bundan sonraki tek amacının iyi bir baba olmak olduğunu dile getirdiği fragmanda, İpek’in eve gelişiyle birlikte ikilinin arasının düzeldiği de görülüyor.

Osman ile Anastasia arasında başlayan yakınlığın sinyallerinin de iyiden iyiye verildiği fragmanda izleyicileri sevindiren başka bir detay daha göze çarptı.

İzleyiciler; uzun zamandır Adem ile ilişkisinde çok yıpranan Dilara’nın artık mutlu olmasını, Adem’in onu incitmemesini ve hatalarını anlamasını istiyordu. Geçtiğimiz bölümlerde Güneş’i Dilara’nin evine getiren ve bu konuda Dilara ile şiddetli bir tartışma yaşayan Adem şimşekleri üzerine çekmişti.

Yeni bölüm fragmanında; Adem’in elinde çiçekle Dilara’nın yanına gelip “Hatalı olan bendim” diyerek özür dilemesi ise Dilara’yı seven izleyicileri mutlu etti.

Dilara ve Adem tekrar bir araya gelir mi bilinmez ama en azından anne-baba olarak görüşmek zorunda olan bu ikilinin aralarının düzelmesi, birbirlerine daha anlayışlı davranmaları izleyiciyi mutlu edecek gibi görünüyor.

Zira, tüm yaşananlardan sonra ikisinin bir araya gelmesi kadar Dilara’nın Adem’i geride bırakarak başka birisiyle mutlu olması gerektiğine inanan izleyiciler de var.