Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin Sipahi dizisi ne zaman başlayacak? Özge Gürel ve Kaan Yıldırım hayranları heyecan yaptı!

Show TV’nin Sipahi dizisi ne zaman başlayacak? Özge Gürel ve Kaan Yıldırım hayranları heyecan yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle yakın zaman içinde buluşması beklenen dizilerden birisi de Sipahi olacak. Bir istihbarat ajanının başından geçen olayların anlatılacağı hikayesi ile aksiyonun bol olacağı bir diziye hazır olun. Kaan Yıldırım’ın Korkut Ali Türkoğlu karakteri ile izleyicileriyle yeniden buluşacağı dizinin kadın başrol oyuncusu olarak ise Özge Gürel ile anlaşma yapılmıştı.

Dizi hayranları Kaan Yıldırım ile Özge Gürel ikilisinin enerjisini ve uyumunu şimdiden çok merak etmeye başladı. Her iki oyuncunun hayranları da dizideki rollerini merakla bekliyor. Kaan Yıldırım bir istihbaratçıyı canlandıracak ve silah eğitimleri alması ile dikkatleri çekmişti. Özge Gürel ise, bir polis karakterine hayat verecek ve 2 aya yakın süredir dövüş eğitimleri alarak diziye hazırlandığı biliniyor.

Show TV'nin Sipahi dizisi ne zaman başlayacak? Özge Gürel ve Kaan Yıldırım hayranları heyecan yaptı! 8

Dizinin çekimleri için Gaziantep’e giden ekip, sette çalışmalarına başladı. Sipahi dizisinin Aralık ayı içinde izleyicilerle buluşması beklenirken, merak edilen bir başka detay ise hangi gün ekrana geleceği konusu.

Sipahi dizisi için Show TV’nin elinde sadece iki gün seçeneği bulunuyor. Salı günleri Baba, çarşamba günleri Hayat Bugün, Perşembe günleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi ve Pazar günleri de Güzel Günler isimli diziler Show TV ekranında izleyicilerle buluşuyor.

Show TV, boş olan Pazartesi veya Cumartesi günlerine Sipahi dizisini koyabilir. Ancak yayındaki dizilerle ilgili bir gün değişikliği ya da erken final gibi gelişmeler olursa ancak o zaman yeni bir seçenek daha ortaya çıkacak.

Sipahi dizisinin Cumartesi günleri Gönül Dağı ve Kardeşlerim rekabetine mi katılacağı yoksa, Pazartesi akşamları; Alparslan; Yasak Elma ve Bir Küçük Gün Işığı dizilerine mi rakip olacağı henüz bilinmiyor.

Kerem Alışık’ın da başrolünde yer aldığı Sipahi dizisinin hikayesini Ali Doğançay yazıyor. Bir süre Gaziantep’te çekimlerde bulunacak olan dizi ekibi, daha sonra Almanya’ya giderek çekimlere burada devam edecek.

Show TV'nin Sipahi dizisi ne zaman başlayacak? Özge Gürel ve Kaan Yıldırım hayranları heyecan yaptı! 9

İstihbarat elemanlarının kahramanlıklarının anlatılacağı Sipahi dizisi, TRT1 ekranında pazar akşamları yayınlanan Teşkilat isimli diziye benzerliği ile de dikkatleri çekiyor.

Sipahi dizisi için etkili bir oyuncu kadrosu oluşturuldu. Bu kadro içerisinde; Sinan Tuzcu, Erkan Bektaş, Başak Gümülcinelioğlu, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy ve Selçuk Borak gibi önemli isimler bulunuyor.