Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de herkesin aklında tek bir soru var! “Begüm amansız hastalığı yenebilecek mi?”

İstanbullu Gelin’de herkesin aklında tek bir soru var! “Begüm amansız hastalığı yenebilecek mi?”

tarafından ker_def

 

İstanbullu Gelin'de herkesin aklında tek bir soru var! "Begüm amansız hastalığı yenebilecek mi?" 7

Begüm’ün hastalığı…

Yıllar önce Faruk’la evlenme planları yaparken Esma Sultan’ın ket vurmasıyla Faruk’tan ayrılmak zorunda kalan Begüm, hastalığını öğrenince Faruk’un karşısına tekrar çıkmıştı. Ama bu sefer yalnız değildi, yanında oğlu Emir de vardı.

Bu gerçekle evlilikleri bitme noktasından dönen Faruk ve Süreyya, her şeyi toparlamaya başlarken, Begüm’ün hastalığının beynine sıçraması herkesi bir hayli üzdü. Esma Sultan’ı bile üzen bu hastalığı Begüm’ün yenip yenemeyeceği merak konusu oldu.

İzleyenler geçen hafta çok gülüp eğlendiklerini fakat bu bölümün öyle geçmeyeceğinin farkındalar. Bu durum için; “Şimdiden hazırlayın mendilleri bu hafta çok ağlayacağız!” gibi yorumlar yaptılar.

Bazıları daha fragmanda kendini koyverirken; “Ay inanamıyorum böyle bir şey nasıl olabilir!” diyerek duruma isyan etmeye başladılar bile.

Başta Begüm ve Emir olmak üzere herkesin bu durumu nasıl atlatacağını, Begüm’ün hastalığını yenip yenemeyeceğini önümüzdeki bölümlerde hep birlikte göreceğiz…

İşte 37. bölüm 2. fragman: