Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2018’de 5’er poğaca için kıyasıya yarıştılar!

Survivor 2018’de 5’er poğaca için kıyasıya yarıştılar!

tarafından ker_def
Poğaca Savaşı

Survivor 2018’in Perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümünde, All Star ve Gönüllüler takımları adam başı 5’er poğaça ödülü için kıyasıya bir mücadeleye girdiler. Survivor 2018’deki son ödül oyununu kazanan takım nefes kesen bir yarışmanın ardından belli oldu. Acun Ilıcalı’nın açıkladığı ödülü kazanan takım, nefis poğaçaların tadını çıkardı.

Survivor 2018’in 15 Şubat Perşembe akşamı yayınlanan 4. bölümünde, ödül oyununda Acun Ilıcalı kendi aşçılarının yaptığı poğaçaların verileceğini açıklayınca yarışmacılar büyük sevinç yaşadı. Ilıcalı, kazanan takıma adam başı 5’er adet poğaça verileceğini söyledi.

Survivor’daki son ödül oyununda Gönüllüler takımı kötü bir performans sergiledi. Turabi’nin yarışmadığı Ünlüler takımı baştan sonra oyunu önde götürmeyi başardı. Ödül oyunundaki son mücadele notkayı koyan isim ise All Star takımından Hilmi Cem oldu. All Star takımı Hilmi Cem’in Marcus’a karşı son oyunu da almasıyla 10-5 galip gelmeyi başardılar.

TAKIM DEĞİŞTİREN ECEM BEKLENENİ VEREMEDİ
Ödül oyununda Gönüller’den All Star takımına geçen Ecem Karaağaç yeni takımındaki ilk mücadelesine çıktı. Ecem, Gönüllüler takımından Yağmur karşı karşıya geldi. Ancak Ecem yeni takımında oyun kazanamadı.

CUMALİ’DEN KÖTÜ PERFORMANS
Gönüller’den Cumali ise, hem Hilmi cem hem de Adem Kılıçcı’ya puan kaptırdı. Cumali Akgül, ödül oyununda Adem Kılıççı’ya puanı kaptırınca hırs yaptı. Seçim sırasında All Star takımının kendisini seçmesini istedi.

All Star takımından Adem, ödül oyunundaki iyi performansıyla dikkatleri çekti. Adem ile Gönüllüler takımından Melih karşı karşıya geldi… Adem Kılıççı atış kısmında ikide iki yaparak takımına puanı kazandırdı. Survivor 2018’de Ecem Karaağaç ile karşılaşan Nevin Yanıt ise, Nihat Doğan’ın bench’ten ‘yavaş Nevin’ demesi üzerine daha da hırslandığını dile getirdi.

MOR PUAN ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?
Survivor 2018’de poğaça ödül oyununu kazanan All Star takımı bu kez kendi aralarında mor puan için yarıştılar. Ümit Karan ve Nagihan Karadere finale kalan iki isim oldu. Mor Puan oyununda Ümit Karan kazandı ve ödülün sahibi oldu.