Ana sayfa Sosyal Medya İstanbullu Gelin’in Begüm’ü Özge Borak’ı düştüğü yerden, ayağa kaldıran fotoğraf!

İstanbullu Gelin’in Begüm’ü Özge Borak’ı düştüğü yerden, ayağa kaldıran fotoğraf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Borak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda pandeminin tüm dünyayı çok olumsuz etkilediği şu günlerde, ailenin bir insan için ne kadar önemli olduğunu anlatan mesajıyla ilgi gördü.

Annesi Buket Dizici Borak ile tatil günlerinden bir pozunu yayınlayan oyuncu, birbirine destek olan aile bilincinin, her türlü zorluktan insanları çekip aldığına da vurgu yaptı. En son İstanbullu Gelin dizisinde Begüm karakteri ile izlediğimiz oyuncu, son dönemde herhangi bir projede görünmedi.

2003 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Özge Borak; Ihlamurlar Altında, Eşref Saati gibi dizilerin yanı sıra, Eyvah Eyvah film serileri ile geniş kitleler tarafından tanınmıştı.

Bir ara Güldür Güldür Show ekibinde yer alan. Televizyonda çeşitli programlar sunan Özge Borak, şu günlerde yaşadığı duyguları kelimelere döktü ve annesinin fotoğrafı ile birlikte paylaştı:

İşte ünlü oyuncunun mesajı:

“Bugüne kadar iyi geldik bence, en azından akıl sağlığı olarak. Çeşitli aktivitelerle, işe konsantre olmakla, gerçeği kabullenmekle ve telkin yoluyla kendimizi iyi hissetmenin çaresine baktık. Bunu hiç yapmayan, yapamayanlar da var. Şahsen bunu yapabilen biri olarak şükrediyorum. İyiyiz. Zaman zaman düşüyoruz da, insanız nihayetinde. O da geçiyor, niyetin varsa iyi olmaya. Bak mesela düştüğüm günlerde ayağa kalkmak için baktığım fotoğraflardan biri. Anneciğimle seneye de aynı yerde çekeriz bir fotoğraf daha, ağız dolusu kahkahalarla.”

İstanbullu Gelin'in Begüm'ü Özge Borak'ı düştüğü yerden, ayağa kaldıran fotoğraf! 7