Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Özge Borak yaptığı yemeklerle, mutfakta da oldukça marifetliymiş dedirtti!..

Ünlü oyuncu Özge Borak yaptığı yemeklerle, mutfakta da oldukça marifetliymiş dedirtti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yetenekli oyuncu Özge Borak televizyon ekranlarında en son Menajerimi Ara dizisinde rol aldı. Dizide ‘Ceyda’ karakterini canlandıran oyuncu performansıyla da beğeni topladı.

Rol aldığı projelerde yeteneğiyle adından söz ettiren Özge Borak mutfakta da oldukça yetenekli olduğunu kanıtladı. Yemek yapmayı sevdiğini söyleyen Özge Borak yaptığı tarifleri instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Yemek yapmayı sevdiğini belirten Özge Borak bu konuda mütevazi olmayacağını da belirtiyor. Önce poşe yumurta yapan oyuncu, kırmızı lahana çorbasını da takipçilerine tavsiye etti.

‘Kırmızı lahana çorbası, kimyonlu pek güzel tavsiye ederim!’ yorumuyla dikkat çeken Özge Borak zeytinyağlı yemeklerden oluşan yemek menüsüyle takipçilerinden tam not aldı.

Özge Borak’ın paylaşımları hayranlarına, ‘Seti biten oyuncu kendisini mutfağa attı!’ dedirtti. Özge Borak geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımda rol aldığı belgesel filmi Leyla Hanım’ın çekimlerinin bittiğini duyurmuştu.

Özge Borak,  Türkiye’nin tek dereceli seçim sistemiyle seçilen ilk kadın belediye başkanı ünvanına sahip Leyla Atakan’ın yaşamını konu alan belgesel filmde Leyla Atakan’a hayat veriyor.

Seçimlerdeki başarısıyla Türkiye’de doğrudan seçilen ilk kadın belediye başkanı olarak 1968 yılında İzmit Belediye Başkanı olarak göreve başlayan ve 11 Şubat 1971 tarihinde geçirdiği trafik kazasında üç meclis üyesi yol arkadaşı ile birlikte hayatını kaybeden Leyla Atakan’ın hayatının derinliklerine odaklanacak olan dökü-drama türündeki filmde senaryo danışmanlığını Gani Müjde yaptı.