Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in Fikret ve Adem’i yeni dizide buluşabilir!

İstanbullu Gelin’in Fikret ve Adem’i yeni dizide buluşabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İstanbullu Gelin’den sonra Fırat Tanış için sürpriz dizi teklifi! İstanbullu Gelin dizisinde Adem karakterine hayat veren ünlü oyuncu Fırat Tanış, projenin finalinden sonra tiyatro çalışmalarını yoğunlaştırmıştı. Ünlü oyuncunun, 2021 yılında çekimleri başlayacak olan yeni bir dizi için görüşme halinde olduğu ortaya çıktı.

O3 Medya tarafından Netflix için hazırlanmakta olan Kod Adı Kulüp isimli dizi için ünlü oyuncu ile görüşmeler yapılıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, teklifi henüz kabul etmemiş olan Fırat Tanış, şayet kabul eder ise Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci ile aynı sette yer alacak.

Bilindiği üzere İstanbullu Gelin dizisinde Salih Bademci ve Fırat Tanış aynı seti paylaşmıştı. İkili yeniden aynı sette buluşabilir. Zeynep Günay Tan’ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizi için hazırlıklar da titizlikle yürütülüyor. Necati Şahin’in senaryo konusunda önderlik yaptığı bir ekip tarafından hikaye oluşturuluyor.

Dizinin çekimlerinin ise Ocak sonunda başlaması bekleniyor. Hikayenin 1955 yılında İstanbul’da geçtiği gelen bilgiler arasında…

Dönemin devrim yaratan gece kulübünde çalışan eski mahkum Matilda ve hapisten çıktığı güne kadar kendisinin varlığından habersiz olan kızı Raşel’in yaşam macerasını anlatıyor.