Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim dizisinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ne kadar yakıştı!

Seni Çok Bekledim dizisinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ne kadar yakıştı!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında yayınlanmak üzere hazırlıkları devam eden Seni Çok Bekledim isimli diziden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Sette yoğun bir tempo ile çalışmakta olan oyuncular, set ortamında, yeni imajları ile poz verdi. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yeni dizi çifti olarak dikkat çekti ve birbirlerine yakıştıkları da görüldü. Sosyal medyada da ikilinin yeni projesine yoğun bir ilgi var.

İlk olarak Erzincan’da başlayan çekimleri tamamlayan ekip, İstanbul’a dönerek kamera karşısına geçti. Başrol oyuncuları ilk kez Beykoz’daki platoda karşılıklı sahnelerde yer aldı. Setten ilk kare daha önce Özcan Deniz’den gelmişti. Şimdi ekibin farklı fotoğrafları da ortaya çıktı.  Gerçek bir hayat hikayesini konu alan ‘Seni Çok Bekledim’in başrollerinde, Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yer alıyor, hayranları da büyük bir heyecanla gelişmeleri bekliyor.

Seni Çok Bekledim dizisinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ne kadar yakıştı! 4

Tutkulu bir aşk hikayesinin herkesi ekran başına kilitleyeceği dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Erzincan’da tamamlanan çekimlerin ardından İstanbul’a gelen ‘Seni Çok Bekledim’ ekibi, kamera karşısına geçerek kayda girdi.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde izlediğimiz İrem Helvacıoğlu, 1 yıllık aradan sonra yeniden setlerde göründü. Oyuncu, neşeli ve enerjik halleriyle göz doldurdu.

Seni Çok Bekledim dizisinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ne kadar yakıştı! 5

Dizide; Özcan Deniz, ailesinden uzak, tek başına bir hayat kurmuş, iş adamı ‘Kadir’ karakterine hayat verirken, İrem Helvacıoğlu ise babasız büyümüş ve kendi ayakları üzerinde durmuş, fotoğrafçı ‘Ayliz’ karakteri ile seyirci karşısına çıkacak. Yıllar boyunca birbirine teğet geçen Kadir ve Ayliz, birbirlerinin hayatına umulmadık bir anda girecek ve birlikte inanılmaz bir mucizeye tanıklık edecekler.

Seni Çok Bekledim dizisinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ne kadar yakıştı! 6

Başrollerinde, Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor. Skala Yapım ve Dnz Film’in ortak yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şahin Altuğ üstleniyor.

Sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ‘Seni Çok Bekledim’ yakında Star’da.