Ana sayfa Dizi İzle Masum 31 Mayıs Pazartesi 435. bölümde büyük şok var!

Masum 31 Mayıs Pazartesi 435. bölümde büyük şok var!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Masum dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. 31 Mayıs Pazartesi günü 435. bölümü ile birlikte izleyicilerin karşısına çıkacak olan dizide Cagi’ye büyük bir şok var

Masum’da bugün Shelar Cagi’nin gerçek kimliğini ortaya çıkarmak için harekete geçer. Öz babasının Parag olduğunu öğrenen Cagi ne yapacak?

Kokila Gopi’ye Cagi’nin gerçekte kim olduğunu anlatır. Cagi ve Ahem’in kardeş olduğunu öğrenen Gopi büyük bir şok yaşar. Urvaşi’nin kendisinden hak ettikleri konumu istediğini söyleyen Kokila ona verdiği sözü tutacağını söyler. Öte yandan Shekar Cagi’nin kim olduğunu ortaya çıkarmak için bir plan hazırlar.

Parag’ı arayıp Kokila’nın çok hasta olduğunu söyleyen Shekar, onun Hindistan’a dönmesini sağlar. Bir şekilde Parag’ın saç telini almayı başaran Shekar DNA testi yaptırmaya karar verir. Gece yarısı Mansi ve ailesi Modi evine gelir. Cagi Parag’ın öz babası olduğunu öğrenince ne yapacak?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis, Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel