Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Bay Yanlış ile hüsran yaşayan Özge Gürel’in yeni dizisi ve sürpriz filmi!

İşte Bay Yanlış ile hüsran yaşayan Özge Gürel’in yeni dizisi ve sürpriz filmi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Romantik komedi dizilerinin aranan ismi haline gelen Özge Gürel, ekranlara son olarak Can Yaman ile başrolünde oynadığı Bay Yanlış dizisi ile gelmişti. Başarılı oyuncu, yaz dizisi olarak başlayan ancak 15 bölüm süren dizinin ardından uzun süredir ekranlarda yok. Can Yaman İtalya’ya giderek yeni dizi anlaşmaları ve reklam projeleriyle kariyerinde başka bir yol çiziyor şu sıralar. Özge Gürel ise bir süredir ekrandan uzak.

2015 yılında rol aldıkları Kiraz Mevsimi dizisiyle birlikte sevgili olduğu Serkan Çayoğlu ile mutlu bir birlikteliği olan Özge Gürel, zaman zaman Kıbrıs’ta ortaya çıkıyor. Malum, Çayoğlu’nun başrolünde yer aldığı TRT’nin dizisi Kıbrıs Zafere Doğru için KKTC’de bulunuyor.

Özge Gürel de sık sık Kıbrıs’a giderek Çayoğlu’nu ziyaret ediyor ve bu keyifli buluşmadan kareleri de çift, sosyal medya hesaplarından paylaşıyordu.

İşte Bay Yanlış ile hüsran yaşayan Özge Gürel'in yeni dizisi ve sürpriz filmi! 7

Özge Gürel hayranlarını sevindirecek bir haber ise şimdiden konuşulmaya başlandı sosyal medyada! Oyuncunun bir dizi ve bir sinema filmi projesi için hazırlıklarını sürdürmesi, takipçilerini de mutlu eden bir gelişme oldu.

Uzun bir aranın ardından yoğun bir iş temposuyla geri dönen Özge Gürel, yakında ‘Hayaller ve Hayatlar’ isimli bir dizide rol alacak.

Ancak oyuncunun yeni dizisi BeinConnect platformunda yayınlanacak. Şehirde yaşayan dört kadının hikayesinin anlatılacağı dizide ayrıca Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz,Halil İbrahim Kurum da rol alıyor. Dizinin 2022’nin ilk aylarında ekrana gelmesi bekleniyor.

Savrulan Zaman filminin hazırlıkları ise sürüyor. Senaryosunu yazan Selim Evci, aynı zamanda yönetmenliği de üstleniyor.