Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun alımlı pozlarıyla gündem oldu!

Kardeşlerim dizisinin Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun alımlı pozlarıyla gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 15 Nisan 2005 tarihinde dünyaya gelen Su Burcu Yazgı Coşkun, 2013 yılından bu yana çocuk oyuncu olarak dizilerde yer alıyor… Karadayı’daki Neşe olarak izleyicilerin tanımaya başladığı oyuncu, Aşk Yeniden dizisinde ise Elif karakterini canlandırmıştı.

Kara Yazı, Kadın dizilerinin ardından Bizim Hikaye’de Ceylan olarak büyük dikkat çeken oyuncu, Kuzgun isimli dizide ise Naz karakterine hayat verdi. Çocuk oyuncu olarak farklı projelerde deneyim yaşayan Su Burcu Yazgı Coşkun’u gündem yapan yapım ise Kardeşlerim dizisi oldu.

Cumartesi akşamları atv ekranında yayınlanan dizide Asiye Eren karakterini canlandıran oyuncu, kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekti. Onur Seyit Yaran ile çok iyi partnerlik süreci geçiren oyuncu, sosyal medyada da sık sık gündem oluyor.

Kardeşlerim dizisinin Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun alımlı pozlarıyla gündem oldu! 9

Son yılların en beğenilen dizi çifti olarak Asiye ve Doruk karakterleri öne çıkarken, Su Burcu Yazgı Coşkun, Gardırop Magazin dergisine verdiği pozlarla da sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Kardeşlerim dizisinin Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun alımlı pozlarıyla gündem oldu! 10

Dergiden pozları ve sözleri twitter ortamında binlerce kez paylaşılan genç oyuncu, bir kez daha gündemin ilk sırasına çıktı. Binlerce tweet paylaşan oyuncunun hayranları hem güzelliğine hem saflığına hem de yeteneklerine gönderme yapan yorumlarda bulundu.

Kardeşlerim dizisinin Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun alımlı pozlarıyla gündem oldu! 11