Ana sayfa Sosyal Medya İşte, bir zamanların Kara Melek’i Sanem Çelik’in yeni imajı!..

İşte, bir zamanların Kara Melek’i Sanem Çelik’in yeni imajı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –En son ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde başrolde yer alan ünlü oyuncu Sanem Çelik yeni imajıyla hayranlarını şaşırttı.

90’lı yılların unutulmaz dizilerinden Kara Melek ile hafızalara kazınan Sanem Çelik uzun süredir gözlerden uzakta. Yeni görüntüsüyle magazin basınının objektifine yakalanan oyuncu Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre imajını yeniledi.

Ünlü oyuncu basın mensuplarına yaptığı açıklamada, gerçek rengini görmek istediği için boyatmadığı saçlarını kendisinin kestiğini söyledi.

İşte, bir zamanların Kara Melek'i Sanem Çelik'in yeni imajı!.. 7

Gazetede yer alan habere göre, şifalı otlara merak saran Sanem Çelik, yeni imajından ve doğallığın verdiği enerjiden çok memnun olduğunu dile getirdi. Oyuncu, yıllara meydan okumasının sırrının ise, yoga, meditasyon ve sağlıklı beslenme olduğunu ifade etti.

Oyuncu çok yakında yeniden setlere geri dönüyor. Sanem Çelik, senaryosunu oyuncu Gonca Vuslateri’nin yazdığı  ve aynı zamanda başrolünde yer aldığı Cümbür Cenaze adlı kara komedi türündeki sinema filmi  için sete çıkacak.

Filmin kadrosunda Gonca Vuslateri ve Sanem Çelik ile birlikte Şükran Ovalı, Timur Acar ve Kubilay Aka yer alıyor. Cümbür Cenaze ekibi çok yakında sete çıkacak.