Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay’dan 3 ünlü kadın oyuncuya davet! Özgü Namal, Sanem Çelik ve Başak Köklükaya ne yapacak?

Nurgül Yeşilçay’dan 3 ünlü kadın oyuncuya davet! Özgü Namal, Sanem Çelik ve Başak Köklükaya ne yapacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay son dönemde sinema filmleriyle gündemde yer alıyor. Hem Kim Bu Aile isimli film ile beğeni toplayan oyuncu hem de Mahalleden Arkadaşlar isimli projeyle konuşuluyor. Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz sezon ise Son Nefesime Kadar isimli Fox TV dizisine başlamış ve düşük gelen reytingler nedeniyle proje 4 bölüm ekranda kalabilmişti.

Ünlü oyuncunun twitter hesabından yaptığı bir paylaşım da büyük dikkat çekti. Nurgül Yeşilçay, uzun süredir ekranlarda yer almayan bazı meslektaşlarından bahsetti ve onları izlemeyi özlediğini belirtti. Aslında birçok kişinin de benzer düşüncede olduğu oyuncun yaptığı paylaşıma bırakılan yorumlarla anlaşılıyor.

Özgü Namal, Sanem Çelik ve Başak Köklükaya’nın isimlerini belirten ve “Haydi kızlar nerdesiniz?” diyerek onları yeniden setlere dönmeye davet eden Nurgül Yeşilçay, milyonlarca hayranının da gönlüne girdi.

Nurgül Yeşilçay'dan 3 ünlü kadın oyuncuya davet! Özgü Namal, Sanem Çelik ve Başak Köklükaya ne yapacak? 8

Nurgül Yeşilçay, twitter hesabından yaptığı paylaşımda şöyle yazdı: “Bugün Özgü Namal’ı gördüm! Ne kadar özledim onu seyretmeyi. Bizim jenerasyonda çok iyi oyuncular var. Mesela Sanem Çelik i de özledim! Bazen rakip olmayı bazen omuz omuza olmayı bazen bi işi beraber sırtlamayı… Ha Başak Köklükaya’yı bi de! Offf. Hadi kızlar neredesiniz?”

Uzun yıllardır projelerde yer almayan ya da kısa süreler bulunan birçok tanınmış isim var. Hayranları da onları ya dizide ya da sinema filminde görmeyi arzu ediyor.

Nurgül Yeşilçay'dan 3 ünlü kadın oyuncuya davet! Özgü Namal, Sanem Çelik ve Başak Köklükaya ne yapacak? 9

Nurgül Yeşilçay da kendisinin en çok izlemeyi özlediği üç isimden bahsederek, gündem oluşturdu.

Özgü Namal, en son 2013-2014 sezonunda Merhamet isimli diziyle setlerde yer almıştı.

Sanem Çelik, en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeydi ve 2 yıldır ortalarda görünmüyor.

Başak Köklükaya da son dönemde Fi ve Atiye isimli dijital dizilerde yer aldı ve 2012 yılından bu yana televizyon dizilerinde bulunmuyor.

Bakalım Nurgül Yeşilçay’ın yaptığı bu açık davete ünlü meslektaşları setlere dönüş yaparak olumlu bir yanıt verecek mi?