Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Bizim Hikaye’de görmek istediğimiz hareketler! Bu sahneye herkes bayıldı!

İşte Bizim Hikaye’de görmek istediğimiz hareketler! Bu sahneye herkes bayıldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Bizim Hikaye’de oğlu Savaş’ı annesinden kaçıran Barış, gözaltına alındı.

Önce Filiz’in evini polislerle basan Nihal, onun karakola götürülmesine neden olmuştu.

Barış bulununca bu kez çocuğunu annesinden kaçırması nedeniyle gözaltına alındı.

Filiz, Barış’ı demir parmaklıkların ardında görünce önce yaptıkları için ona kızdı.

Ancak Barış, durumu öylesine ti’ye alıyor ve rahattı ki Filiz ve Barış arasında geçen bu sahne de ekran başında diziyi izleyenleri hayli eğlendirdi.

Barış, güzel haberi verdi Filiz’e. Nihal’den boşanmak üzere olduğunu, onun protokolü imzaladığını söyledi.

İşte Bizim Hikaye'de görmek istediğimiz hareketler! Bu sahneye herkes bayıldı! 7

Bu habere çok sevinen Filiz ve Barış arasında yaşanan tatlı atışmalar ise uzun süredir ikilinin bir araya gelmesini isteyen ve bu muhabbetlerini özleyen izleyicileri ekran başında güldürdü.

Barış, çıkar çıkmaz en yakın nikah dairesine gidip evleneceklerini söylerken aklına daha önce Filiz’e verdiği yüzük geldi.

Yüzüğün ne olduğunu soran Barış, Filiz’in “Atmadım, içtim” sözlerine çok şaşırdı. Filiz, Barış’ı kucağında çocukla ve evlenmiş görünce o akşam içmeye gittiğini ve parası olmadığı için de yüzüğü verip çıktığını anlattı.

İkilinin arasında geçen bu tatlı atışma sahneleri, Bizim Hikaye’de bitmek bilmeyen sorunların üzerine herkese iyi gelmiş olacak ki sosyal medyada da sahneye eğlenceli yorumlar yapılmaya devam ediliyor.

İşte o sahne:

Bizim Hikaye 50. Bölüm Özeti:

Filiz daha Savaş’ın ona çıkışının şokunu atlatamadan Hikmet’in peşine koşar. Elibollar bu kez de Çiçek’in eski kocasının yarattığı dehşetle başa çıkmak zorundadır ancak Çiçek’in eski kocasıyla ilgili başka planları vardır. Filiz tüm bunlarla mücadele ederken bir yandan da atölyelerini batmaktan kurtarmaya çalışmaktadır. Barış’ın ise Nihal’den kurtulmak için çok daha kestirme bir yolu vardır. Barış’ın Nihal’den kurtulma planı Filiz ve ailesinin başını belaya sokmakta gecikmez. Nihal her hareketiyle onları bu kadar kolay rahat bırakmayacağını göstermektedir. Bu durum Filiz’in ailesinde de Barış’a karşı çatlaklar oluşmasına neden olur. Bu sırada Filiz’lere gelen bir iş teklifi sonunda rahat bir nefes almalarına neden olsa da bunun başlarına açacağı büyük beladan henüz haberleri yoktur.