Ana sayfa Sosyal Medya İşte bu tablo Halil İbrahim Ceyhan başarısını anlatıyor!

İşte bu tablo Halil İbrahim Ceyhan başarısını anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında haftalık diziler o kadar baskın ki, günlük dizileri konuşacak zaman kalmıyor. Ancak böyle bir ortamda bile Kanal 7 ekranında yayınlanan Emanet dizisini konuşmak için bir sebep mutlaka bulunabilir.

Halil İbrahim Ceyhan’ın 3 sezondur başrolünde yer aldığı, ilk iki sezonda da Sıla Türkoğlu ile birlikte aynı seti paylaştığı Emanet dizisi, sosyal medyada güçlü bir görüntü sergilemeye devam ediyor. Ceyhan, bu dizi sayesinde son 3 yıldır gündemde ve sosyal medyada da güçlü bir hayran ilgisi ile büyük popülerlik elde etti. Oyuncunun takipçileri oldukça sadık ve her zaman destek için çaba sergiliyor.

Somera tarafından 22-29 Mart tarihleri arasındaki haftada yapılan araştırmada Emanet dizisinin en popüler çiftler listesinde beşincilikte bulunması bir başarı göstergesi. Basında pek de konuşulmasa da Halil İbrahim Ceyhan ile Emanet dizisinin sosyal medya gündeminden düşmediğini bu araştırmanın sonuçları ortaya koyuyor.

Çöp Adam dizisindeki Peri – Tamer ikilisinin birinci olduğu en popüler çiftler araştırmasında ikinci sırayı ise Kardeşlerim dizisinden Aybike ile Berk elde etti.

Yalı Çapkını dizisindeki Seyran ile Ferit’in üçüncü olduğu yarışmada Süsen ve Ömer ikilisi yine Kardeşlerim dizisinden listeye dördüncü sıradan girmiş oldu.

Nana ve Yaman çifti de beşinci sırada ve Emanet dizisi için bu kadar iddialı diziler ve bu kadar iddialı oyuncular arasında bu noktada olmak önemli bir başarı göstergesi.

İşte bu tablo Halil İbrahim Ceyhan başarısını anlatıyor! 7