Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti zirvede ama Tuzak dizisinin hali de övgüye değer!

Kızılcık Şerbeti zirvede ama Tuzak dizisinin hali de övgüye değer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diziler arasındaki reyting yarışı olanca hızıyla devam ediyor. Cuma akşamları da Kızılcık Şerbeti ile Yalı Çapkını arasında müthiş bir birincilik mücadelesi yaşanıyor.

Yalı Çapkını dizisinin izleyici kaybı, Kızılcık Şerbeti’nin de daha çok ilgi görmeye başlaması ile birlikte reytinglerde dengeler değişti. Tüm kişiler kategorisi dışında AB ve ABC1’de Kızılcık Şerbeti öne geçti. Peki sosyal medyada neler oluyor?

Cuma akşamları sosyal medya ortamında diziler arasındaki müthiş rekabet olanca hızıyla sürüyor. Özellikle Kızılcık Şerbeti’nin artık Cuma akşamlarına sosyal medyada da damga vurmakta olduğunu gözlemliyoruz. Yalı Çapkını dizisi ise rakibinin biraz gerisinden ikinci sırada takibe devam ediyor.

Cuma akşamlarının sürprizi ise Tuzak dizisi. Tv8 ekranında yayınlanan ve 26. bölümde final yapması beklenen Tuzak dizisinin reytinglerde çok düşük rakamlarla rekabete katılamamasına rağmen, sosyal medyada 127 bin ileti elde etmesi 31 Mart akşamı için dikkat çeken bir durumdu.

Tuzak dizisi, cuma akşamları belki reytinglerde iyi sonuçlar alamıyor ama sosyal medyada hala çok geniş bir izleyici kitlesini peşinden sürükleyebiliyor.

Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin başrolündeki dizinin yurt dışında da çok ilgi gördüğünü hatırlatalım.

Kızılcık Şerbeti’nin sosyal medyada en çok konuşulduğu ortamda, ikinciliği Yalı Çapkını alırken, Tuzak ise üçüncü olarak önemli bir başarı kazandı.

Kızılcık Şerbeti zirvede ama Tuzak dizisinin hali de övgüye değer! 7