Ana sayfa Dizi Haberleri İşte büyük başarı! Kaderimin Oyunu dizisi kaç ülkeye satıldı?

İşte büyük başarı! Kaderimin Oyunu dizisi kaç ülkeye satıldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eğer sosyal medyada Kaderimin Oyunu dizisi için final yapacağına yönelik söylentileri görürseniz sakın inanmayın. Çünkü Star TV’den dizinin ikinci sezonda da devam etmesi için anlaşma yapıldığı bilgilendirmesi geldi… Yani dizinin reytingleri düşse dahi final yapmayacağı yönünde bir garanti verilmiş oldu.

Hercai dizisinde 3 sezon Miran karakterini canlandıran Akın Akınözü, tüm dünyaya yayılan hayranlarını bu sefer de Cemal karakteri ile peşinden sürüklüyor… Sevdiği kadını ve çocuklarını terk eden ve yıllar sonra onlarla çok farklı şartlarda karşılaşan Cemal, hatalarını düzelmeye çalışıyor. Asiye ise çocukları ile yaşadığı zorlu hayatın ardından hem Cemal’e inanmak istiyor hem de yaralarını sarmak için hayatını bir düzen içinde sürdürmeye çaba harcıyor.

Kaderimin Oyunu dizisi etkili dram hikayesi ile Cuma akşamları Star TV’de yayınlanıyor. Ancak dizinin popülaritesi Türkiye sınırlarını çoktan aştı… Şimdiye kadar çeşitli ülkelere dizinin satıldığına yönelik bilgiler geliyordu.

Star TV ise bu durumu netleştiren bir açıklama yaparak, Kaderimin Oyunu dizisinin 10’dan fazla ülkeye satıldığını açıkladı… Özellikle Ortadoğu ve Latin Amerika ülkeleri başı çekiyor…

Zaten güçlü dram hikayesi ile Kaderimin Oyunu, daha çok bu bölgelerde öne çıkabilirdi ve bunu da başarmış gözüküyor.

Dizinin ikinci sezonu için de anlaşmanın sağlanması ile birlikte artık izleyiciler ekran başına geçip, bölümlerin keyfini yaşayabilir.